Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
bojan lepojevic:
To se Djape zove nedostatak elementarnog postovanja. Religija je mnogim ljudima nesto najsvetije i to se mora postovati. Ja sam tradicionalno pravoslavac, ali manjkam sa verom, pogotovo u crkvu, ali nikada ne bih skrnavio necije verovanje vredjajuci ili slicno..tek ne mogu da skontam paljenje crkvi, dzamija..
A Amfilohija kad cujem sta prica..izvini, ali koliko poznajem pravoslavlje, taj nema veze sa zivotom. Ima toliko postenih svestenika, da taj Amfilohije sramoti crkvu vise nego bilo ko drugi.
Imam pravo da ne moram nikoga braniti, odvratni su mi i jedni i drugi..opet da napomenem, preslusati bilo koji intervju patrijarha Pavla, pa ce svima biti jasno kakve vrednosti treba da negujemo. Ali potrosacko drustvo i zapad su davno preuzeli primat.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: bojan lepojevic Oktobar 02, 2013, 02:20:28 posle podne ---To se Djape zove nedostatak elementarnog postovanja. Religija je mnogim ljudima nesto najsvetije i to se mora postovati. Ja sam tradicionalno pravoslavac, ali manjkam sa verom, pogotovo u crkvu, ali nikada ne bih skrnavio necije verovanje vredjajuci ili slicno..tek ne mogu da skontam paljenje crkvi, dzamija..
A Amfilohija kad cujem sta prica..izvini, ali koliko poznajem pravoslavlje, taj nema veze sa zivotom. Ima toliko postenih svestenika, da taj Amfilohije sramoti crkvu vise nego bilo ko drugi.
Imam pravo da ne moram nikoga braniti, odvratni su mi i jedni i drugi..opet da napomenem, preslusati bilo koji intervju patrijarha Pavla, pa ce svima biti jasno kakve vrednosti treba da negujemo. Ali potrosacko drustvo i zapad su davno preuzeli primat.
--- Kraj citata ---
ma buraz
sve se slazem
ali kazem
muka mi je od licemerja onako javno i sa onolikom dozom prezira samo da bi se dovorio nekome i ovaj mu danas upatio 500 eu na racun..FUJ
bojan lepojevic:
Jedan od profitabilnijih poslova u Srbiji NVO i slicne organizacije..
Da su poremeceni, pa da ih lecis..ne volim busanje u srpske grudi, mnogo nas je kostalo, ali tek ove sto mrze sve sto je srpsko tek ne mogu da smislim. Ovi prvi to bar rade iz ljubavi, ovi drugi gola govna koja se prostituise za lovu.
IGOR_X3M:
Ma dobro da se razumemo kas se vec spomenu, nismo mi jedini koji smo se busali u grudi i drugi su se busali ako ne i vise pa oni dobili sto im treba, a mi nahebasmo.
Nas sjeba to sto smo sami izmedju sebe ocigledno u dubokom razdoru.
Kao sto rekoste, pljuvaci na sopstveni narod mi se gade do krajnih granica.
BUKAS:
Posmatrati religiju kroz institucije je vise nego pogresno. Kad ste se vec dotakli toga.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju