General Bodybuilding Discussion > Članci
Voće i vlaknaste materije ključ vitkosti
Bane_NS:
pa dobro Buki ko njih tera da se prezderavaju ? jel ih neko tera da idu u McDonald's... i kakva je to notorna glupost oko ogranicavanja kalorija po obroku... sta ako neko uzme dva ta obroka od po 600 kalorija, to je opet 1200 ili se mora postaviti ogranicenje i na kolicinu... ma daj... ko nema samokontrolu nece mu niko i nista pomoci...
Milan_NYC:
Da tesko da bi ikakvo ogranicenje pomoglo ovde... Bole amere tuki za kalorije i masti... njima je samo "flavor" vazan. :( Lepo dok ga jedu... a kad ne jedu, onda kupe jos jedan pa opet jedu... 8) PRO!
Pozdrav.
Nico:
ja sam stekao malo drugaciji dojam o Mc Donald's dok sam bio u USA.
Ne jedu ljudi tamo jer im je pljeka iz Meka najbolja, tamo jede socijala najgora, koja nema para da jede kuci.
A i preuvelicava se do bola za to kao mnogo su gojazni, nezdravi i slicno.
Mogu samo da kazem da se skoro svi u High School i University bave nekim sportom i da su barem u tim godinama sto puta zdraviji od ljudi ovde.
Milan_NYC:
Kako moze neko da nema para da jede kuci?! Pa jel imas predstavu kolko se ustedi kad se kuva kuci? Mesecno potrosim oko $240 na hranu i to jedem ko bik, 6-8 puta dnevno. Da to pokusam da uradim po restoranima bilo bi vise nego $1,000 !!! U meku jedu oni sto su lenji, depresivni, mahom iz geta mada je ogroman broj dece koja trosi nevidjenu kintu na mekov "taste". To su mahom ljudi koji jedu bilo sta im donosi dobar osecaj i time zaboravljaju svoje brige i jad, a takvih je pun kurac ovde u Americi.
Nico:
da kupis pljeskavicu u MCu u Seattle kosta te manje nego da kupis namirnice i napravis istu kuci.
Restorani su jedno, a Mekovi drugo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju