Ostalo > Offtopic
B I S E R I
Remetik:
To je u svakoj teretani tako, pogotovu kad su instruktori takvi da im nabijaju komplexe na svakom polju, onda se ljudi izgube i ne znaju sta pricaju...
natasa:
--- Citat: PitBull ---pa brate je ne bih mogao da izdrzim da radim u toj teretani! Umro bih od smeha... :twisted:
--- Kraj citata ---
Hmmm...koliko se secam ti si jednom pitao sta je to protein sejk...
Meni nije toliko cudno sto ljudi ne znaju i imaju predrasude(ja sam isto sve i svasta mislila pre nego sto sam dosla na ovaj sajt),ali mi je neshvatljivo da je neko toliko zatucan da ostaje pri svom i nece da saslusa iskusnije.Ako ismevamo neobavestenost onda evo jedna moja:Kad sam tek dosla pitala sam da li je whey steroid i da li ce mi se produbiti glas i izrasti dlake od njega...
Markoni:
niko se nije rodio naucen
PitBull:
--- Citat: natasa ---
--- Citat: PitBull ---pa brate je ne bih mogao da izdrzim da radim u toj teretani! Umro bih od smeha... :twisted:
--- Kraj citata ---
Hmmm...koliko se secam ti si jednom pitao sta je to protein sejk...
Meni nije toliko cudno sto ljudi ne znaju i imaju predrasude(ja sam isto sve i svasta mislila pre nego sto sam dosla na ovaj sajt),ali mi je neshvatljivo da je neko toliko zatucan da ostaje pri svom i nece da saslusa iskusnije.Ako ismevamo neobavestenost onda evo jedna moja:Kad sam tek dosla pitala sam da li je whey steroid i da li ce mi se produbiti glas i izrasti dlake od njega...
--- Kraj citata ---
pitao sam sta je pwm, a ne sta je protein sejk...
PitBull:
--- Citat: Markoni ---niko se nije rodio naucen
--- Kraj citata ---
pa dobro upravu si ali ima nekih ljudi sto stasne stvari izvaljuju... :roll:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju