Ostalo > Offtopic
B I S E R I
Markoni:
pa ima onih koji ne znaju i zele da nauce i onih koji misle da sve znaju
ja vise i ne diskutujem kada neko pocne da lupa o kreatinu i proteinima , samo cutim i smejem se
natasa:
E bas to,ne kapiram ljude koji po svaku cenu hoce da savetuju i pametuju iako nemaju pojma.Evo na jednom drugom forumu pocetnik pita da li treba da krene odmah sa sauplementima a jedan pametnjakovic mu odgovori da je bolje da prvo trenira mesec dana bez dodataka.E sad da ga pitas zasto-nema pojma... :roll: Tako se i sire te predrasude o BB-u. :evil:
PitBull:
--- Citat: natasa ---E bas to,ne kapiram ljude koji po svaku cenu hoce da savetuju i pametuju iako nemaju pojma.Evo na jednom drugom forumu pocetnik pita da li treba da krene odmah sa sauplementima a jedan pametnjakovic mu odgovori da je bolje da prvo trenira mesec dana bez dodataka.E sad da ga pitas zasto-nema pojma... :roll: Tako se i sire te predrasude o BB-u. :evil:
--- Kraj citata ---
i sa tim predrasudama niko ne postigne nista...
Zoka:
..
Remetik:
Niko nece previse, masa njih tako razmislja... Nije mi samo jasna ta fora sa previse, zasto je bas svi forsiraju da nece previse da se nabilduju... Sretnem skoro lika, kaze: Malo fitnes...nece covek da pretera. Ja ga gledam, a on polu džanki, radi nesto jadna mu majka, pa reko gde ces ti da preteras...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju