Ostalo > Offtopic
B I S E R I
TTgirl:
Garant:D :D :D
Mene su pitali da li se od Whey-a dobija celulit... :shock: :mrgreen:
Zoka:
ljudi su cudo :)
kod mene ljudi na poslu s'vremena ne vrijeme izraze zelju da eto pocnu da treniraju... da se malo napucaju, zategnu...
al uvijek uz napomenu ako moze da ne jedu piletinu i sir koju ja svakodnevno jedem, da ne uzimaju "hemiju"...
pa eto bilo bi lijepo ako bi jos sve to moglo i da ne vjezbaju :)
want3d:
hahaha,bisera ima svaki dan,al svaki dan neko nesto izvali bar ovdje gdje ja treniram,jer je to vise mahalska teretana pa ima svakakvih,to su kome....sad se sjeti kad je neki lik pitao ,donosi dvije sipke EZ,ne potpuno iste i pita:koja je od ovih za masu a koja za definiciju,jaoooo i tako je on to prosuo i proculo se i ovi pocetnici sebi to utuvili u glavu pa pametuju po teretani koja je vise za masu koja je za definiciju i dijele savjete sa kojom akd treba raditi,postalo hit,dvije sipke se proslavile...hahahaha
Jetion:
lol,
pa nije se niko rodio naucen ja isto kada sam se upisao pitao sam sve do zadnjeg detalja gazdu teretane ocu da budem siguran ako bi bilo sta uzimao.
necu sada neko preporuci neki protein i ja da odmam trcim i da ga kupim.
ima svakih provala ali to ljudi iz nekog straha govore jer neki nikada nisu culi sta su dodaci prehrani i steroirdi i ta cuda,
Zato nemamo im se sta smijati
Remetik:
Juce je lik doslovce pitao mog druga kako se :!:zvase :!: ono sto uzmes i ne moras ni da treniras...ovaj ga gledao jedno tridest sekundi i uputio ga na kloeginicu...dosao covek uvece u teretanu kupio mp3 player...ne moze vise...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju