Ostalo > Offtopic

B I S E R I

<< < (11/29) > >>

H2SO4:
...

H2SO4:
sinoc mi je bilo upuceno pitanje od strane mog kolege(koji je inace solidna pijandura):
"Sta je zdravije/stetnije: alkohol ili kreatin ?"    :shock: :shock: :shock:
poslije mog detaljnog odgovora u vezi obje sustance dobio sam odgovor:
"Ti nisi kompetentan za to, potrebne su analize da se utvrdi tacno sta je sta! Potrebno je konsultovati se sa strucnjacima "  :shock: :shock: :shock:

gospodin je inace clan ovog foruma vec duze vrijeme pa nek se ukljuci u diskusiju.
pozdrav za Ralexa

PitBull:

--- Citat: Hare  Oktobar 19, 2006, 10:01:08 pre podne ---hahaha,bisera ima svaki dan,al svaki dan neko nesto izvali bar ovdje gdje ja treniram,jer je to vise mahalska teretana pa ima svakakvih,to su kome....sad se sjeti kad je neki lik pitao ,donosi dvije sipke EZ,ne potpuno iste i pita:koja je od ovih za masu a koja za definiciju,jaoooo i tako je on to prosuo i proculo se i ovi pocetnici sebi to utuvili u glavu pa pametuju po teretani koja je vise za masu koja je za definiciju i dijele savjete sa kojom akd treba raditi,postalo hit,dvije sipke se proslavile...hahahaha

--- Kraj citata ---
dobro sad da znam pre nego sto krenem u teretanu prvo da se raspitam koja je sipka za definiciju a koja za masu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

PitBull:

--- Citat: H2SO4  Novembar 05, 2006, 10:49:05 pre podne ---sinoc mi je bilo upuceno pitanje od strane mog kolege(koji je inace solidna pijandura):
"Sta je zdravije/stetnije: alkohol ili kreatin ?"    :shock: :shock: :shock:
poslije mog detaljnog odgovora u vezi obje sustance dobio sam odgovor:
"Ti nisi kompetentan za to, potrebne su analize da se utvrdi tacno sta je sta! Potrebno je konsultovati se sa strucnjacima "  :shock: :shock: :shock:

gospodin je inace clan ovog foruma vec duze vrijeme pa nek se ukljuci u diskusiju.
pozdrav za Ralexa

--- Kraj citata ---
pre nego sto se on ukljuci u diskusiju, ti njemu daj da pije kreatin umesto alkohola :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gligor:
E a mene ubedljivo nervira biser da profi bilderi i rekreativci koji su na steroidima imaju mali k..., i ceste izjave da nece nista da piju da ima nebude ``mali``i da nece da imaju decu!...
E da mi nije tog trenutka sva krv u misicima za vreme treninga izvadio bih ga na sred teretane!!!DA IM POKAZEM!!!
  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju