Ostalo > Offtopic
B I S E R I
PitBull:
Pa ignorisi ih! Ako ti znas da ti nije mali onda te zabole! Nek zive u neznanju :evil:
Gligor:
Ma ignorisem ih brate!
Ali nerviraju me jako takvi indijanci!KO se god trudi da uradi nesto od svog tela i potrosi puno i vremena a i kesa i puno odricanja!Neki indijanac se uvek nadje da samo kaze DZABE MU TO KAD MU JE MALI!!
H2SO4:
pa posaljes invitation njihovim kevama i shvecama pa nek provjere jbg neces dat drugarima da ti cheprkaju po pishi ...
Gligor:
--- Citat: H2SO4 Novembar 05, 2006, 10:25:27 posle podne ---pa posaljes invitation njihovim kevama i shvecama pa nek provjere jbg neces dat drugarima da ti cheprkaju po pishi ...
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: :lol: :lol:
H2SO4:
--- Citat: PitBull Novembar 05, 2006, 01:28:20 posle podne ---
--- Citat: H2SO4 Novembar 05, 2006, 10:49:05 pre podne ---sinoc mi je bilo upuceno pitanje od strane mog kolege(koji je inace solidna pijandura):
"Sta je zdravije/stetnije: alkohol ili kreatin ?" :shock: :shock: :shock:
poslije mog detaljnog odgovora u vezi obje sustance dobio sam odgovor:
"Ti nisi kompetentan za to, potrebne su analize da se utvrdi tacno sta je sta! Potrebno je konsultovati se sa strucnjacima " :shock: :shock: :shock:
gospodin je inace clan ovog foruma vec duze vrijeme pa nek se ukljuci u diskusiju.
pozdrav za Ralexa
--- Kraj citata ---
pre nego sto se on ukljuci u diskusiju, ti njemu daj da pije kreatin umesto alkohola :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
njegova visoka moralna nacela mu zabranjuju da koristi bilo koji vid suplemenata.
pa sad vidi koliko je sati ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju