Pa tesko je za objasniti. Ja recimo u toku treninga ne osjecam nikakve bolove, doduse radim sad sa malim kilazama evo npr, grudi radim na klupi sa bucicama, pocnem od 5 kg pa idem do 15kg mozda + 2,3 kg... Odradim 4 - 5 serija i 10-15 ponavljanja. i Po tom principu uglavnom odradim sve vjezbe za sve partije. S vremena na vrijeme ubacim neke drop setove ili nesto slicno, prilagodim kolko mogu sebi. Prije treninga se obavezno zagrijem minimum 10 - 15 min.
I to tako odlicno funkcionise neko vrijeme. Onda se pojave bolovi ili u misicu ili u zglobu. Da kazem nicim izazvani, jer ne postoji taj trenutak na treningu kad bih mogao da kazem i tu sam se zajebao digao sam vise nego sto treba ili nesto slicno je izuzetno dobro pazim na to. Fokusiram se na muscle mind connection, tako i da i kad bih mogao neko ponavljanje da odradim vise ne radim ga da ne bih izazvao ponovo neku povredu...
A sto se tice motorickih sposobnosti da kucnem nisam ima ispada u vidu pada stopala ili nesto slicno. Imam trnjenja, nekad manje nekad vise. U pocetku se savljala slabost u smislu da na treningu mi se zamori misic, na strani na kojoj je ostecen nerv, prije nego sto bi trebalo, ali sam vremenom to regulisao, valjda se vratila ta izdrzljivost. Trazio sam po netu to sto sam mogao primijeniti za oporavak nerava sam primjenjivao od napitaka pa do ponavljanja vjezbi koje mogu pomoci u obnovi tih nervnih puteva. Jer da sam nase doktorre slusao. Samo bi $edio doma i setao.