Ostalo > Offtopic
Rice cooker
AlexB:
Link:
http://www.takolako.rs/user/ostali-kuhinjski-aparati/severin-aparat-za-kuvanje-pirinca-2422/44_966_23229_1_0_0/item.jsp
Da li iko zna prodavnicu gde mogu da nabavim ovaj ili bilo koji drugi aparat za kuvanje pirinca (proizvodjac nebitan)?
Ne bih da kupujem preko neta, ali je problem sto nigde po prodavnicama ne mogu da ga nadjem...cak ga ni u Tehnomaniji u Sarajevskoj nemaju (a oni imaju ogroman asortiman) :S
Hvala unapred za info.
marelli:
zasto ne bi da pazaris preko neta?
ja tako sve cinim, neznam zasto se smaras sa trazenjem proizvoda, kad ga vec imas na tacni, dovoljno je samo nekoliko klikova
AlexB:
Jednostavno ne volim da kupujem preko neta....hocu licno da vidim sta kupujem, a ne na slici...
...mada ako ga ne nadjem u prodavnici, to mi je jedina opcija...:S
marelli:
pa ako ga ne nadjes u nekoj prodavnici, pitaj ovde da li je neko koristio nesto slicno ovome ....
mada, i da ga vidis uzivo, ne znaci da ce dobro da kuva ... a sto se tice online kupovine, ma samo da nije onaj NEKERMAN, tu su sve krsljaci ...
AlexB:
Pa zato sam i postavio temu...pretpostavljam da neko ovde koristi nesto slicno ovome.
...znaci pirinac skuvan u ovome je zakon, a i za 15min je gotov, samo ukljucis i sacekas...mnogo dobra stvar...
Ma mogu bar da vidim kakav je kvalitet izrade...mada ovaj na netu ima 2 god. garancije, sto je sasvim pristojno..
hahahah...ma kakav Nekerman :S
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju