Ostalo > Offtopic
Rice cooker
ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
Ma ne bacaj pare...ja sam ga kupio i dvaput koristio...isti đavo kao u šerpi kad ga kuvam...
Ako već hoćeš da ne razmišljaš,kupi onaj u kesicama i ne može da ti zagori,zalepi se itd...
tenssa:
Stavis dve case vode u serpu, kada prokljuca stavis jednu casu pirinca (znaci 2:1 odnos voda:pirinac), poklopis, iskljucis ringlu i za pola sata imas odlicno kuvan pirinac, ne lijepi se za dno i zrna ostanu maksimalno cijela koliko to mogu biti. :)
AlexB:
Ma ja sam ovaj aparat koristio dok sam studirao/radio u inostranstvu, stvarno me je spasavao....pa sam nekako navikao da ga koristim...
Mada tenssa ova fora odnos 2:1 voda:pirinac, se koristi i za taj aparat..mogao bih da isprobam...samo znaci stavim pirinac u provrelu vodu i iskljucim ringlu i ostavim pola sata to......hmm...si siguran da treba da iskljucim ringlu :D :D :D?
tenssa:
Jesam, tako radim vec godinu dana i bez greske svaki put, toplota zagrijane ringle "kuva" pirinac narednih pola sata i to je to, mozes eventualno na kon 15 minuta promjesati malo, ali ja ni to ne radim...
Naravno poklopis posudu u kojoj kuvas pirinac... ;D
breshahils:
--- Citat: tenssa Decembar 04, 2010, 10:39:02 pre podne ---Stavis dve case vode u serpu, kada prokljuca stavis jednu casu pirinca (znaci 2:1 odnos voda:pirinac), poklopis, iskljucis ringlu i za pola sata imas odlicno kuvan pirinac, ne lijepi se za dno i zrna ostanu maksimalno cijela koliko to mogu biti. :)
--- Kraj citata ---
Stara proverena metoda i ...radi :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju