Ostalo > Offtopic
Natasa Bekvalac psuje na MTV-ju!!!!
Vexxx:
chobanka...
Francuz:
Natasa utripovana zvezda, Sergej je realno hteo samo da napravi duhovitu najavu, a ista se doticnoj nije svidela. Kakvi su u privatnom zivotu, to ne znam. Znam samo da je "pevacica" bila bezobrazna, a da je iskusno spustena.
Pirat:
--- Citat: ile Decembar 05, 2010, 07:15:39 posle podne ---pirat svaka ti cast sto mozes da gledas to sranje pa makar i u dokolici :)
--- Kraj citata ---
pa gledas to iz drugacije perspektive :) tih pola sata/ sat odmorim mozak uz te banalnosti nekako...ne mogu ni sam da objasnim kako... :) Nekako mi smesan taj primitivizam, a cesto to gledam i komentarisem sa burazerom pa se pokidamo od smeha ...Naravno kad pocnu da preteruju iskljucim TV ... mada eto realno gledano nemas na TV bas nista da vidis isnteresantno izuzev par stranih kanala sa nekim kao zabavno- naucnim sadrzajem, a i te emisije nikako ne mogu da pohvatam termine niti da stignem da gledam tako da jbg...
@bebac
Nisam te skontao jbg ... ma sto kaze Ted ne treba uopste komentarisati o njima ...
IGOR_X3M:
--- Citat ---Ne, nego treba ono ko u Gradnu... joooo brate to kad cujem, a priznajem volim da gledam te morone kad sam dokon onako fino se nasmejem
--- Kraj citata ---
Ovo oko Granda nam je svima jasno, ali za mene je jos veci uzas televizija kao sto je MTV, oni i njihove bolesne, perverzne, urnute emisije, Lasy Gaga, Ricky Martin, ovo ono,ma ludilo. :'(
Tako da kakav MTV, takve emisije, voditelji, pevaljke, pa me i ne cudi sto se ovako nesto desava po TV-u. Ted je u prvoj poruci rekao sve.
ljubenzi:
Gadni su oboje
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju