Ostalo > Offtopic
Treba mi pomoć, ko se razume neka se javi da pomogne..
Urlacher:
pozdrav forumašima, imam jednu dilemu, i hteo bih da podelim to sa vama i zatražim savet iskusnijih..
Elem, tata mi radi u Rusiji, i uskoro treba da dodje u posetu. Dogovorili smo se, da mi nadje, kupi i donese laptop.
S obzirom da se čovek na jedvite jade navikao na upotrebu mobilnog telefona, možete da zamislite koliko se pomučio da mi nadje baš
http://www.pakom.com/hp-pavilion-dv6-3030em-wy914ea--11501-c162-view.htm
,i taj model ovde košta finih 78 000 dinara, što nije baš mala stvar. a tamo u Rusiji je oko 60..
ali, dobiću ga sa garancijom u Moskvi, što je praktično bezvredno, i sa sistemom na ruskom jeziku verovatno.
sistem mi nije problem, ali garancija mi je malo problem.. ipak nije to mala stvar.. a po našim radnjama ima svega i svačega, a ne bi se imalo za takav HP model, jer je jelte svuda 80ak hiljada..
Šta mi je činiti? da li reći ćalcu da kupuje to i donosi, ili da ne kupi ništa, i da za70ak hiljada nadjem nešto ovde, što bi imalo garanciju? Napominjem da moram brzo da mu odgovorim..
Pirat:
nek slobodno kupi ! Ako je iz prodavnice naravno nece biti nikakvih problema ... e sad ni OS ti nije toliko bitan samo ce ti mozda smetati , barem meni bi smarala ruska tastatura... mislim sa oznakamam sigurno je optimizovana za ruski jezik... kao sto kod nas bace na ; ' \ [ ] nasa slova tako ce tebi tu stajati njihovi tvrdi , meni znak , tvrdo i , rusko Ja , jo , ju... Inace ne bih se brinuo oko garancije ... HP je vrlo pouzdan
AlexB:
Ma bre kupi ti to...18000 din. razlike nije malo...samo ko sto ti Pirat rece, neka ti cale prvo proveri tastaturu, verovatno ima i da se kupi sa normalnom qwerty tastaturom...sto se garancije tice, neces imati problema...
spavac:
Garanciju verovatno mozesh da ostvarish i u Srbiji, u HP ovlashcenom ili zvanichnom servisu, a shto se tiche tastature, ako moze, nek trazi tamo englesku verziju...
Urlacher:
znači definitivno da mu kažem da kupuje tamo.. realno je da za te pare vamo nema teorije takav laptop kupiti...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju