Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Nekad-TED ARCIDI 320KG BENC

<< < (2/5) > >>

m.o.p:
Da li je toliko bitna razlika izmedju potiska iza glave i potiska ispred glave za snagu na benchu pošto ne mogu da radim potisak iza glave(isto ko da mi neko zabija ekser u rame) a potisak ispred glave radim normalno.

aragorn:

--- Citat: pirat  Decembar 09, 2010, 03:24:30 posle podne ---pa ako je covek postavio neke rezultate , njegovo je pravo da se kurci..:) a hejteri su obicno najgori luzeri

--- Kraj citata ---

"Kurcenje" je odlika nezrelih licnosti.

Konstatovati pileci mozak i emocionalnu zrelost na nivotu petog razreda osnovne skole nije mrznja,vec bolna stvarnost,licnosti koja je u objektivu.

Naravno,ovo nije nesto sto ocekujem da ces razumeti,kao sto nisi ni ranije mogao.

aragorn:

--- Citat: m.o.p  Decembar 11, 2010, 09:31:43 pre podne ---Da li je toliko bitna razlika izmedju potiska iza glave i potiska ispred glave za snagu na benchu pošto ne mogu da radim potisak iza glave(isto ko da mi neko zabija ekser u rame) a potisak ispred glave radim normalno.

--- Kraj citata ---

Potisak iza glave je potpuno nepotreban pokret za razvoj snage,a pogotovo ako ti stvara probleme u izvodjenju.

Drzi se prednjeg,stojeceg i sedeceg potiska dvorucnim tegom,kao i varijanti sa bucicama i bices na dobrom putu da ojacas ramena do zeljenog nivoa snage.

m.o.p:
Hvala na odgovoru.

Polomac:
Potisak iza vrata uglavnom prva vezba za ozbiljne povrede ramenog pojasa..Kao sto rece Aragorn,skroz nepotrebna..
Moj drugar koji Drzavni rekorder u benc presu Rade Savic ,uvek je radio potisak ispred vrata i to iskljucivo na Smit masini.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju