Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Nekad-TED ARCIDI 320KG BENC
Naturalni:
--- Citat: Polomac Decembar 11, 2010, 11:52:31 pre podne ---Potisak iza vrata uglavnom prva vezba za ozbiljne povrede ramenog pojasa..Kao sto rece Aragorn,skroz nepotrebna..
Moj drugar koji Drzavni rekorder Rade Savic,uvek je radio potisak ispred vrata i to iskljucivo na Smit masini.
--- Kraj citata ---
ko se seca meni je pre dve godine puklo rame(pocepao sam ga 2.5cm duboko)e pukao je od SIPKE IZA LEDJA od tada ne radim sipku iza ledja a ramena su mi takkva kakva jesu:D
Polomac:
--- Citat: Naturalni Decembar 11, 2010, 11:54:33 pre podne ---
--- Citat: Polomac Decembar 11, 2010, 11:52:31 pre podne ---Potisak iza vrata uglavnom prva vezba za ozbiljne povrede ramenog pojasa..Kao sto rece Aragorn,skroz nepotrebna..
Moj drugar koji Drzavni rekorder Rade Savic,uvek je radio potisak ispred vrata i to iskljucivo na Smit masini.
--- Kraj citata ---
ko se seca meni je pre dve godine puklo rame(pocepao sam ga 2.5cm duboko)e pukao je od SIPKE IZA LEDJA od tada ne radim sipku iza ledja a ramena su mi takkva kakva jesu:D
--- Kraj citata ---
Jednostavno total ubitacna vezba.Totalno nopovoljan polozaj deltoidnih misica i celog sklopa pod opterecenjem.
Pirat:
--- Citat: aragorn Decembar 11, 2010, 10:28:26 pre podne ---
--- Citat: pirat Decembar 09, 2010, 03:24:30 posle podne ---pa ako je covek postavio neke rezultate , njegovo je pravo da se kurci..:) a hejteri su obicno najgori luzeri
--- Kraj citata ---
"Kurcenje" je odlika nezrelih licnosti.
Konstatovati pileci mozak i emocionalnu zrelost na nivotu petog razreda osnovne skole nije mrznja,vec bolna stvarnost,licnosti koja je u objektivu.
Naravno,ovo nije nesto sto ocekujem da ces razumeti,kao sto nisi ni ranije mogao.
--- Kraj citata ---
sto on ili bilo ko u bilo kom sportu mora da se ponasa zrelo? pa sta sad. Muhamed Ali je isto pileci mozak sto se kurcio na sva vrata ...? Kakve veze ima sport pogotovo jedan takav kao sto je PL sa inteligencijom? lepo pridjes ka tegu uhvatis ga i podignes :), ako mozes- mozes, ako ne mozes treniras da ga jednog dana podgines ... wtf? A za to sta ja ranije nisam mogao da razumem me zabole kurac da zalazim u neke tvoje tripove...
aragorn:
Poredis Ali-ja sa mentolom Arcidijem/nije bombona!/ ?
Razgovor je za mene zavrsen.
BUKAS:
--- Citat: aragorn Decembar 11, 2010, 10:28:26 pre podne ---
--- Citat: pirat Decembar 09, 2010, 03:24:30 posle podne ---pa ako je covek postavio neke rezultate , njegovo je pravo da se kurci..:) a hejteri su obicno najgori luzeri
--- Kraj citata ---
"Kurcenje" je odlika nezrelih licnosti.
--- Kraj citata ---
x2
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju