Ostalo > Offtopic
AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...
GORAN_ILIC:
Ma poenta je da hebes majku svim losim proizvodjacima hrane...
sleepy:
Pa esherikija se koristi i za dobijanje vestackog insulina. Ne vidim da je tu problem neki? Pa sta mislite kako se prave mnogi vestacki hormoni koje dosta clanova ovog foruma koristi? :)
Ted Arcidi:
izmedu ostalog eserihija (jedna od vrsta) se nalazi u nasem digestivnom traktu i proizvodi vitamin K, a takodje stiti nas zeludc od nekih vrsta bakterija, Aspartam ili neki drugi zasladjivac se nalaze u skoro svim namirnIcama zbog pojacavanja ukusa, izmedu ostalog i u coca coli sa ili bez secera, takodje neke vrste zasladjivaca se nalaze i u proteinima koje mi svi koristimo I TO NIJE GENETSKI MODIFIKOVANA HRANA
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Inače u USA GMO nisu dužni da se obeležavaju, znači ako stoji mleko u rafu u prodavnici uzimajući to mleko mi nemamo pojma da li ga je dala krava koja je normalno pasla travu ili je hranjena genetski modifikovanim hormonom rasta.
--- Kraj citata ---
ovoje trubim vec neznam koliko ali niko ne hebe ni 2%
serpiko
sjajano DIPOLOMSKI
djake:
Soj esherihie o kom se prica ne da je stetan, vec je smrtonosan po coveka, nemojte praviti pricu da tu nema problema...A aspartam i ostale stvarcice koje se provlace uz pricu o Gm hrani se spominju jer imaju dve vrlo bitne zajednicke karakterstike sa Gmo-produkt su visokoindustrijalizovanog agro biznisa i izuzetno su stetni po coveka...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju