Ostalo > Offtopic
AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...
tenssa:
Meni za gradom ne bi sigurno bila kriza, a net se moze uvesti, ali treba placati, a seljak kao seljak jedva da moze platiti osnovne zivotne potrebe...
djake:
Vidi druze, svaka visokopreradjena hrana ima kojekakva sranja u sebi...vecinu toga mozemo izbeci nevezano ziveli u selu ili u gradu...stvar je samo koliko je covek spreman ne da se odrekne necega, vec da napravi promenu u zivotu, koja ne mora nuzno znaciti odricanje necega...
Ti spominjes TV, net...pa sve to imas i na selu, a ako nekome nedostaje gradska buka, vreva i zagadjenost taj vec treba da se zapita...
TeH FiLiP:
Ali fora je sto se ta vrata sve vise zatvaraju :) za nekoliko god toliko ce biti neipslativo nasem seljaku da bilo sta gaji da ce sve biti pusto...
Pocetnik993:
evo sad je neisplativo da se zivi i gaji na selu.
bilo na tv-u skoro, da seljak nema sta da trazi na selu, jer ovo je primer, on odgaji to june a nema kome da ga proda.
tako da svi beze u grad. :)
breshahils:
--- Citat: TeH FiLiP Februar 04, 2011, 03:21:43 posle podne ---Ali fora je sto se ta vrata sve vise zatvaraju :) za nekoliko god toliko ce biti neipslativo nasem seljaku da bilo sta gaji da ce sve biti pusto...
--- Kraj citata ---
E zato što je seljaku neisplativo zato i dolazi GMO, veći prinosi, seljak veću zaradu a mi svi kolektivno u PM , jbg vrtimo se u krug i od toga se ne može pobeći :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju