Ostalo > Offtopic
AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...
Tasha88:
A gde sam to napisala da ce da mu pomogne ? Ili bilo sta pozitivno ?
Moj post je bio vezan za nesto drugo sto je bilo spomenuto u ovoj temi. Tako da ne vidim svrhu da ne odgovorim iako je off:) Jer ono sto sam spomenula je bedna realnost
i nista vise.
Odgovor na tvoj pitanje je veliko ne. Odgovor na sledece pitanje(ako ga bude) je DA mrzim GMO i mnoga ostala.....koja se desavaju,samo mi je muka da pisem o tome.
Dalje ?:)
sleepy:
Cekaj ako bi se pojavili neki vanzemaljci koji bi nas jeli sta mislite da li bi odbili da jedu bb zbog toga sto su GMO? :D
sleepy:
nego ne znam dal ste bili :D zanimljivo stivo za citanje :)
http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp
TeH FiLiP:
Oni koji se ovoga najvise plase su prodavci suplemenata i oni ce se najvise buniti zbog ovih odredbi oko regulisanja dodataka ishrani,a onda krecemo mi potrosaci istih da se bunimo za njima :D...a pomenuti penzioneri sa penzijama od 8hiljada stvarno ne vidim kako da se bune kad nemaju sta da jedu,nek je GMO pile 300kinti za kilo a ovo "dobro" je 600...Mislim zamislite nekog ko je svakog meseca u minusu konstantnom i sve vise ide u minus i sad on treba da jede organsko pile koje ce izaci 3 put vise od ovih otrovanih...to je realnost...i ja opet kazem da nije GMO problem nego finansijska situacija i oni koji je kontrolisu....pricanje o gmo moze da ukloni samo posledicu ne i uzrok koji je sjebano drustvo i monopol extremne manjine...jbg,dokle god nam je ovakva globalna vlast,svakog meseca cemo u ovom podforumu imati jednu ovakvu temu :(
djake:
--- Citat: Tasha88 Februar 04, 2011, 09:29:40 posle podne ---Djake reci to o izborima mom ujaku koji ima penziju malo vise od 8000 din i ceo dan kopa. Ne zelis da znas u kakvim uslovima zivi. Ne samo on
nego im se ne zna broj. O onome sto ti mozes da priustis sebi svakodnevno,drugi mogu da sanjaju.
Ne napadam te i ne mislim nista lose
ali to otpada, jednostavno neki ne mogu da biraju. Druga je stvar kad neko moze da bira,a nece!
I mnogo toga je zalosno,mozemo da pisemo do beskonacnosti. Zalosno je kako se ponasaju ljudi prema svemu,a ne samo do cega je doslo sto se tice ove teme.
Sreco moja, mislis da ja ne zivim u istom svetu kao i ti pa da to ne znam...Nemoj da brkas babe i zabe...
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju