Ostalo > Offtopic
AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...
LuckyS:
Upravo sam se vratio iz mesare i dok sam tamo blenuo cekajuci da mi mesar vrati kusur, bacio sam oko na sertifikat na zidu i imam sta da vidim:
HACCP I CODEX ALIMENTARIUS u sertifikatu. Godinama sam tamo kupovao meso i jos uvek sam u neverici. U pitanju je mesara Kalik. Cuo sam na radiu da mesarama uslovljavaju da moraju da kupuju bar 10% genetski modifikovanog mesa.
Francuz:
--- Citat: LuckyS Februar 15, 2011, 02:47:27 posle podne ---Upravo sam se vratio iz mesare i dok sam tamo blenuo cekajuci da mi mesar vrati kusur, bacio sam oko na sertifikat na zidu i imam sta da vidim:
HACCP I CODEX ALIMENTARIUS u sertifikatu. Godinama sam tamo kupovao meso i jos uvek sam u neverici. U pitanju je mesara Kalik. Cuo sam na radiu da mesarama uslovljavaju da moraju da kupuju bar 10% genetski modifikovanog mesa.
--- Kraj citata ---
Hvala ti puno, bilo bi odlicno da znamo koja jos mesta da izbegavamo. Ako je jos negde video, nek javi.
BBBbbb:
Nego javljajte vi i cenu da ja znam gde da kupujem!
ghoul:
ja samo znam da je ko matijevica file otisao sa 350din na 520 :-\
mozda je batalio GMO ;)
BBBbbb:
--- Citat: ghoul Februar 15, 2011, 11:29:43 posle podne ---ja samo znam da je ko matijevica file otisao sa 350din na 520 :-\
mozda je batalio GMO ;)
--- Kraj citata ---
Pa to, zamalo me srcka nije strefila. Sad bre jbni maxi jeftiniji.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju