Ostalo > Offtopic

AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...

<< < (31/46) > >>

LuckyS:
Upravo sam se vratio iz mesare i dok sam tamo blenuo cekajuci da mi mesar vrati kusur, bacio sam oko na sertifikat na zidu i imam sta da vidim:
HACCP I CODEX ALIMENTARIUS  u sertifikatu. Godinama sam tamo  kupovao meso i jos uvek sam u neverici. U pitanju je mesara Kalik. Cuo sam na radiu da mesarama uslovljavaju da moraju da kupuju bar 10% genetski modifikovanog mesa.

Francuz:

--- Citat: LuckyS  Februar 15, 2011, 02:47:27 posle podne ---Upravo sam se vratio iz mesare i dok sam tamo blenuo cekajuci da mi mesar vrati kusur, bacio sam oko na sertifikat na zidu i imam sta da vidim:
HACCP I CODEX ALIMENTARIUS  u sertifikatu. Godinama sam tamo  kupovao meso i jos uvek sam u neverici. U pitanju je mesara Kalik. Cuo sam na radiu da mesarama uslovljavaju da moraju da kupuju bar 10% genetski modifikovanog mesa.

--- Kraj citata ---

Hvala ti puno, bilo bi odlicno da znamo koja jos mesta da izbegavamo. Ako je jos negde video, nek javi.

BBBbbb:
Nego javljajte vi i cenu da ja znam gde da kupujem!

ghoul:
ja samo znam da je ko matijevica file otisao sa 350din na 520  :-\
mozda je batalio GMO  ;)

BBBbbb:

--- Citat: ghoul  Februar 15, 2011, 11:29:43 posle podne ---ja samo znam da je ko matijevica file otisao sa 350din na 520  :-\
mozda je batalio GMO  ;)

--- Kraj citata ---
Pa to, zamalo me srcka nije strefila. Sad bre jbni maxi jeftiniji.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju