Ostalo > Offtopic

AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...

<< < (5/46) > >>

vuksa:

--- Citat: duh  Januar 18, 2011, 12:48:36 pre podne ---Ja vas ne razumem???

Mislite da ovoga(mesa i otrova u hrani) nije bilo dosad a ovaj cica sere zesce

Pa kad procitas sve one EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE545435453456435254555 kojih ima u svakoj namirnici. leba mleka mesa pa sve do slatkisa i suplemenata.

--- Kraj citata ---

pa taj rad...do sad smo se trovali...tjs nas trovali i to su svi znali ali eto nije bilo tako javno objavljeno i obelodanjeno...sad kad jeste sad je to propas sveta :D

dokle god je BM sa koskom 250 din u matijevicu oni su moji najbolji prijatelji :D

sleepy:
al nema veze...odbranicemo nase zdravlje putem foruma -.-

taman vam malo serviraju ono sto ste znali i do sad...al sad imate povoda da se zgrozite i da dignete frku...to traje par dana...pa druga prica...itd...i tako se kontrolise plebs

djake:
Nije problem samo u Matijevicu. Kod nas se uveliko, mada nije po zakonu, gaji GMO soja i kukuruz. Za soju jos i postoje neke mere kontrola i zabrana, ali za kukuruz nema nikakvih ogranicenja. Srecom su to kolicine koje su jos uvek na par procenata od ukupnih, ali i to je mnogo!! Zamislite samo koliko se zivotinja othrani takvim semenoma i da takvo meso i mleko, a tek koliko industrijskim preradjenih proizvoda pociva na te dve biljke!! Mogucnost da neko od nas nije uneo u sebe nesto sto je GMO je nazalost vec sada vrlo mala...

MarK3:

--- Citat: vuksa  Januar 18, 2011, 01:10:16 pre podne ---pa taj rad...do sad smo se trovali...tjs nas trovali i to su svi znali ali eto nije bilo tako javno objavljeno i obelodanjeno...sad kad jeste sad je to propas sveta :D

dokle god je BM sa koskom 250 din u matijevicu oni su moji najbolji prijatelji :D

--- Kraj citata ---
:D :D  hmm, bas sad razmisljam, gde opet mogu da nadjem najbolje prijatelje sto se tice piletine ??? :)

duh:

--- Citat: vuksa  Januar 18, 2011, 01:10:16 pre podne ---
--- Citat: duh  Januar 18, 2011, 12:48:36 pre podne ---Ja vas ne razumem???

Mislite da ovoga(mesa i otrova u hrani) nije bilo dosad a ovaj cica sere zesce

Pa kad procitas sve one EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE545435453456435254555 kojih ima u svakoj namirnici. leba mleka mesa pa sve do slatkisa i suplemenata.

--- Kraj citata ---

pa taj rad...do sad smo se trovali...tjs nas trovali i to su svi znali ali eto nije bilo tako javno objavljeno i obelodanjeno...sad kad jeste sad je to propas sveta :D

--- Kraj citata ---

Ja virsle ne pazarim samo obicno meso i suvi vrat :lol:.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju