Ostalo > Offtopic
AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...
Вучко:
Pa i taj suvi vrat/pecenica se potapa u bazen sa ......sto bi rek´o Pedja Petrovic ,tecnost sa egzoticnim sastavom.... :o
gonzo:
--- Citat: djake Januar 18, 2011, 12:03:10 posle podne ---Nije problem samo u Matijevicu. Kod nas se uveliko, mada nije po zakonu, gaji GMO soja i kukuruz. Za soju jos i postoje neke mere kontrola i zabrana, ali za kukuruz nema nikakvih ogranicenja. Srecom su to kolicine koje su jos uvek na par procenata od ukupnih, ali i to je mnogo!! Zamislite samo koliko se zivotinja othrani takvim semenoma i da takvo meso i mleko, a tek koliko industrijskim preradjenih proizvoda pociva na te dve biljke!! Mogucnost da neko od nas nije uneo u sebe nesto sto je GMO je nazalost vec sada vrlo mala...
--- Kraj citata ---
upravo.
ovi, na neki bizaran nacin, cak ispadaju posteni sto stavljaju onu oznaku na svoje proizvode.
govna jedemo, i to ce nas stici vrlo brzo.
sto se mene tice, kupujem sanducar, pa u svinjokolj. samo da nadjem iole postenog seljaka.
duh:
--- Citat: Вучко Januar 18, 2011, 01:49:54 posle podne ---Pa i taj suvi vrat/pecenica se potapa u bazen sa ......sto bi rek´o Pedja Petrovic ,tecnost sa egzoticnim sastavom.... :o
--- Kraj citata ---
Ne bi rekao. Ali svejedno je korisnije nego virsle i salame, kao mali sam ih voleo sad su mi nesto ogadile.
Pre se stoka hrani nekim super koncetratima za tov, koji imaju primese genetskog inzenjeringa soje i ostalog.
Вучко:
Kad bi video uzivo kako se pecenice brckaju,pao bi u neOsvest :D
Vexxx:
Ovaj protokol su napravili Ameri da bi kontrolisali davanje lekova zivotinjama kao i koristenje pesticida ne biljkama. Oni imaju generalno problem sto su kod njih poljoprivredne hemikalije jeftine pa ih tovare kolko god mogu ne bi li povecali prinos. Zbog toga je navodno nastalo ovako nesto iako je vecina zemalja posebno Amerika bila protiv koriscjenja npr raznih hormona za brzi rast goveda i povecano davanje mleka kod krava. Sad su shvatili da je malo kasno pa spasavaj sta se spasiti moze te su ogranicili a ne zabranili koristenje hemije. Matijevic je ovo uzo da bi mogao da izvozi proizvode u inostranstvo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju