Ostalo > Offtopic

AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...

<< < (14/46) > >>

djake:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 19, 2011, 03:15:32 posle podne ---
a i ako ima price oko ovoga svega,sigurno e danasanja vlast upetljana u celu ovu pricu sa sranjem oko GM hrane itd jer se znaju i razlozi

--- Kraj citata ---

Tako je.

sleepy:
Djake...upucen sam u metodologiju i statistiku. I nisam nasao ni jedno istrazivanje koje moze (a i ne znam kako sprovesti to istrazivanje) koje iskljucuje sve ostale faktore. Tako da mi jos uvek ne mozemo da tvrdimo da je GMO losa. Samo postoje indicije koje nisu jos uvek dokazive.

Pedja moras da razlikujes sta demokratija predstavlja i sta jeste. Mi smo u periodu tranzicije. To sto je ova nasa tranzicija naj shitty tranzicija koju sam ikad video je druga stvar. Ja licno jedva da sam isao u srednju skolu, pravio sam sranja...pa evo sad zavrsavam dva faxa i uspesan sam. Al samo zato sto sam ja to hteo. Ovo dete je unisteno od strane sistema gde se profesori izivljavaju, socijalne sluzbe ne funkcionisu...i najbitnija stvar dal uvozimo GMO i da li se odrzava gay parada. A za njegovo ponasanje nisu odgovorni ni hrana ni homosi vec to sto sistem ne funkcionise.

Pedja_Petrovic:
pa sam si sve rekao
a za izivljavanje profesora,socijalnih sluzbi i svega ostlog je kriva VLAST a ne ova tema
ja sam dao opasku na to da je ovo sto je ovo dete uradilo posledica HAOSA u drzavi
a za posleicu haosa nije kriva TRRANIZCIJA( jer je to termin koji veoma efikasno koristi VLAST u zaludjivanju sirkoh narodnih masa),vec je krivo ONO STO SI I SAM ZAKLJUCIO
ja veoma dobro razlikujem sta DEMOKRATIJA jeste i sta predstavlja u to budi siguran jer verovatno brkamo pojmove tj ti verujes u demokratiju kao insituaciju ili sta vec a za mene je to veca utopija od komunizma tj MHATI ZASTAVMA DEMOKRATIJE i gledati ovo sta se dogadja BILO DA JE KLANJE PSA ILI TROVANJE HRANE ZARAD TRPANJA LOVE U DZEPOVE ,to je buraz moj jedan te isti kurac a o LICEMERIJU I DA NE PRICAM jer je to suvise zalosno kada se vidi i gleda (jer na zalost ne dodje sve u novine i na TV)
...iza kojega stoje MOCNICI i sitne prodane duse (dobro,za nas su nedodirljivii bogati) koje ZABOLE Q...C za to jele je ovo dete pojelo psa ili ces ti ili ja (ne daj boze) sutra da se razbolimo od posledica GMO.....bitno da su racuni puni...

e to je za njih demokratija i sve ca da urade za nju PA NEKA TO BUDE I DA DECA UBIJAJU PSE I DA SE HRANA GENETSKI MODIFIKUJE

sleepy:
Ja razumem sta je tranzicija...i stoji da smo drzava u tranziciji ali oni koriste tu rec da samo mazu oci naordu koji ih ne razume.

Ovo ostalo za demokratiju se slazem...to je rec koja je silovana tolko puta...sad smo u govnima a oni to pravdaju da to tako mora...jebiga...mora da se jebemo za max 30k mesecno dok oni imaju po 250k i tesko im.

Al zbog svega toga mi je GMO najmanja frka.

djake:
Ne treba ti bolje istrazivanje od Sjedinjenih Americkih drzava. Kod njih je 70%, mozda i vise namirnica od GMO. Broj gojaznih i obolelih od raznih kancera, autoimunih i ostalih bolesti je prosto neverovatan-uporedi podatke pre 50 godina i podatke danas. Naravno da nije GM hrana svemu kriva, ali generalno sa pocetkom industrijalizacije prehrambene industrije i nametanja takve politike desava se to sto se desava. GMO su samo deo cele price, u koju mozes strpati i govedji hormon rasta, zasladjivace, razne aditive, pesticide, antibiotike i ostala sranja koja prosecan amerikanac konzumira i od toga se razboleva.
I nikada, nikada nemoj reci da ti je nesto lose najmanji problem, jer ako si covek, onda ti je i  klinac i GMO i vlast i ostala sranja problem...Jer sto je danas tudji problem sutra ce biti tvoj, zato misli o tome na vreme, i zbog tebe i zbog tvojih pokolenja...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju