Ostalo > Offtopic

AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...

<< < (18/46) > >>

tenssa:
Hahah vratili stari logo. :D

gonzo:
neka neko obrati paznju na papirnu kesu u kojoj stoji onaj kao malo skuplji leba u maksiju.
ima na poledjini deklaracija.
bacio sam izgleda, a hteo sam da skeniram i okacim.

reiser:

:D :D :D

Heisenberg:

--- Citat: gonzo  Januar 25, 2011, 03:27:44 posle podne ---neka neko obrati paznju na papirnu kesu u kojoj stoji onaj kao malo skuplji leba u maksiju.
ima na poledjini deklaracija.
bacio sam izgleda, a hteo sam da skeniram i okacim.

--- Kraj citata ---
ovde retko ko jede leba :)

Burki:

--- Citat: batica90  Januar 25, 2011, 01:34:51 pre podne ---http://www.matijevic.rs/

Bacite pogled....ladno su promenili logo u dnu strane nakon svega ovoga....i to upravo u oznaku standarda HASAP....a u Marellijevom tekstu stoji:
 "Kazu da je na nasim virslama bila oznaka kodeksa "alimentarijus", ali to je u stvari bila oznaka standarda HASAP, koju smo drzali do 2009. godine - rekao nam je Jozanov".

Znaci drzali su HASAP standard do 2009. godine, oznaka citiram "kodeksa alimentarijus" im je do pre nekoliko dana stajala na sajtu i sad su se odjedanput opet vratili na HASAP standard....

Jel ovde nas neko pravi budalama ili sam samo ja budala i pogresno sam razumeo coveka koji "radi u korist naroda"....?

--- Kraj citata ---

pa briga njih, oni če da nalepe šta hoče a ljudi da kupuju, ko če to da kontrolira? Pogledaj opet ovu sliku sa početka teme i ako bolje pogledaš Codexov znak je gore a bome piše i certified HASAP..., ma ima brale da stave i da je po JUSu i DINu i šta god treba. Ma trebalo bi tu viršlu zagurati nekome u usta a bogami i negde drugde  >:(.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju