Ostalo > Offtopic

AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...

<< < (19/46) > >>

gonzo:
opet recem, oni bar stavljaju neki znak, a gomila njih ne.
pa skoro svi su zaboravili aferu sa jeftinim brazilskim mesom, a tome ima mozda malo jace od mesec dana.
i niko da objavi koje firme su uopste distribuirale isto.
a mogu misliti o kakvom se kvalitetnom mesistu radi kad je njima jeftinije da pazare nesto sto je brodom dovozeno sa druge strane sveta...
meni jebiga frka, pocev od nes kafe i cokolada sve je bednog kvaliteta kod nas. da ne pricam o mesu.
mislim da cu uskoro prestati da jedem. ko onaj indijac sto se napaja suncem...

bingo:
meni nije jasno kako amerikanci nisu izginuli od genetski modifikovane hrane.. kod njih je 95% modifikovano ..

Francuz:

--- Citat: bingo  Januar 26, 2011, 02:22:25 posle podne ---meni nije jasno kako amerikanci nisu izginuli od genetski modifikovane hrane.. kod njih je 95% modifikovano ..

--- Kraj citata ---

Pa nisu izginuli, al su debeli, bolesni i zatupljeni.

manOFsteel:
jeste li gledali jutarnji program na RTS-u?
bio neki lik nemam pojma odakle,veterinar sta li je....pricao kako Aleksic iz Ekoloskog pokreta obmanjuje naciju i da niko ne zeli da truje sopstveni narod...
mada je lepo priznao da ipak ne mora da se stavlja etiketa Codex Alimentarijus-a...
i nahvalio Codex kako su u njemu samo standardi koji dobro uticu na zdravlje coveka...strasno...

Burki:
evo malo stvari koje su indirektno povezane, poduži intreview s puno dobrih (i točnih) informacija u engleskom jeziku s jednom medicinarkom i zašto je napustila tu "industriju" http://www.myhealthblog.org/2008/02/27/nurse-olivia-love-worthy-on-why-she-left-mainstream-medicine/
Bio je taj interview in na youtube ali su ga skinuli...
A evo ovdje čiče farmera koji se našao na "crnoj listi" u jednom od wikileaks dokumenata i to samo zato što je napravio dokumentarni video kako napraviti svoju malu farmu eko hrane http://www.doublevictory.blogspot.com/

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju