Ostalo > Offtopic

Verujete li u Boga?i zasto

<< < (16/27) > >>

nbg-v:

--- Citat: Pocetnik993  Januar 21, 2011, 07:12:10 posle podne ---Koja dela?
Neka si najveci bilder na svetu nek te zna svaki covek tebe ce zaboraviti jer ce doci novi koji ce te skinuti-(ovo je samo primer)jer ovo na zemlji je ono sto ce proci
Neka promeni jedan od njih misljenje,to je dovoljno.
a taj doticni daje vecni zivot a ti bi da se ubijem

--- Kraj citata ---
pitaj 20 miliona ljudi koji su pobijeni u Ausvicu, Dahau, Jasenovcu itd itd gde nestade ljihov vecni zivot i gde je njihov "svevisnni koji ce da ih spasi" bio... na godisnjem?
nek neko lokuje ovo... ovaj balavac pocinje da iritira ljude ozbiljno...
ja sam pravoslavac i to sam stekao po rodjenju, niko me nije pitao dal hocu ili necu.. tako da ne vidim moju prednost u tome u odnosu na nekog ko je rodjen pod okriljem druge sekte...
vera u nesto treba da postoji kao nesto sto ce da nam dati pozitivnu energiju da se krecemo optimisticno kroz zivot- to nesto , sto se mene tice, moze da bude i vera u stolicu na kojoj sedim ako ce meni biti lakse...
i da se ja pitam ukinuo bih religiju kao sektasku tvorevinu jer osim ratova koji nastaju pod okriljem iste, ne donosi mnogo toga..
vera u boga je jedno a religija sasvim drugo..

IGOR_X3M:

--- Citat: Pocetnik993  Januar 21, 2011, 07:01:40 posle podne ---Stvarno ne vidim poentu zivota ako ne verujes u Hrista.
Zbog cega ziveti onda, ako ces da umres i da istrulis?
Sve ce proci zivot kao jedan dva ali vera u Hrista ostaje.

--- Kraj citata ---

Brate malad si i vremenom ces da prozivis mnoge stvari i naucices mnogo toga.
Ti verujes i imas svoje misljenje i tako neka bude.
Vidis ova tema je veoma osetljiva i stvari vrlo brzo mogu izmaci kontroli na kraju se uvek desi da se ljudi posvadjaju oko toga, a posebno jer ovaj nacin komunikacije tj. preko neta je poprilicno heben.
Bolje ostavi neka misljenja za sebe inace mozes cesto puta uci u konflikt.
Ja sam vernik i dosta me interesuje ovo podrucije, od duhovnog do naucnog ali dosta izbegavam ovakve razgovre bas zbog ovoga sto sam pomenuo........sem ako me neko bas isprovocira.

reiser:
Mislim da bi ova tema trebala pod lock :) Ili dajte poll verujem / ne verujem, nema potrebe diskutovati o verskim temama na BB forumu, sta vise, mislim da se kosi sa pravilnikom ??

@Bestia@:
ne treba pod lock,ovo treba da se obrise,tema je pipava kao sto je nekoliko puta vec pomenuto

sleepy:
meni i dalje nije jasno zasto pravdate svoju veru :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju