Ostalo > Offtopic
Virus mail
Nenad018:
Upaljen ti je bezicni mozda pa komsija pozajmljuje i hoce da ostane tako tudj mail , da bi proverio ciji mail ostaje , zapisi ga, udji na FB odi na search otkucaj taj mail i potrazi ga i vidis ime i prezime lika koji ti koristi internet :))
Polomac:
--- Citat: Nenad018 Februar 01, 2011, 12:10:18 posle podne ---Upaljen ti je bezicni mozda pa komsija pozajmljuje i hoce da ostane tako tudj mail , da bi proverio ciji mail ostaje , zapisi ga, udji na FB odi na search otkucaj taj mail i potrazi ga i vidis ime i prezime lika koji ti koristi internet :))
--- Kraj citata ---
ADSL mi je kablovski..a inace kucao sam u pretazi te adresa i bez ruzutlata su..
Pirat:
pazi mora da si nekad kucao te adrese u nekom kontekstu , kopirao ... to je sigruno 100 % a sad zasto se one pojavljuju to je do aplikacije i operativnog sistema ... neki virus , trojan , u svakom slucaju bezopasno...
Nenad018:
napisi ovde mail koji se pojavljauje, a mozes preko mozzile da ides Tools > Clear Recent History > stikliraj sve idi idi ok , da izbrise "kolacice", posle ovoga bi trebalo da bude sve blanko kda udjes na facebook login page.
ADSL ide preko telefonske linije, a ptt ide preko kabla nego to je nebitno, pitao sam samo da li je bezicni internet i da li delis sa nekim, moze da bude ista IP adresa i onda da ostane tako mail, npr ja dok sam na poslu kad god se logujem da punim ipod muzikom uvek neka tudja lista :)
Nenad018:
--- Citat: pirat Februar 01, 2011, 12:19:35 posle podne ---pazi mora da si nekad kucao te adrese u nekom kontekstu , kopirao ... to je sigruno 100 % a sad zasto se one pojavljuju to je do aplikacije i operativnog sistema ... neki virus , trojan , u svakom slucaju bezopasno...
--- Kraj citata ---
Ma morao je nekad da bude logovan preko tog maila na fb i kada je postavljeno pitanje da li zeli da se pamte mail i password on je isao ne i ostao samo mail ;)
i to moze lako da se proveri odes na mozzilu Tools > Options > Security > Saved passwords i vidis :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju