Ostalo > Offtopic

Virus mail

<< < (3/7) > >>

Polomac:

--- Citat: pirat  Februar 01, 2011, 11:42:16 pre podne ---koji browser koristis ?  cek da pogodim na mozili ti se to desava ? mozila ima taj bag ...

--- Kraj citata ---
Na mozili i nag,chromu..na mozzu tamo neka adresa,a na g.chromu opet neka treca  ;D   ;D

Pirat:
jel na XP - u ? jel se menjaju adrese stalno neka druga ili je u pitanju jedna te ista ? jel samo ti imas pristup racunaru ? ;D

Polomac:

--- Citat: pirat  Februar 01, 2011, 11:51:20 pre podne ---jel na XP - u ? jel se menjaju adrese stalno neka druga ili je u pitanju jedna te ista ? jel samo ti imas pristup racunaru ? ;D

--- Kraj citata ---
Da ovo se iskljucivo desava na mom licnom racunaru..pa mi zato ne ide u glavu otkuda taj bug..da,u pitanju su uvek iste adrese..
Ostaju pamcene na mail opciji cuvanja na FB..na pasw se nista ne pojavljuje..

Nenad018:

--- Citat: Polomac  Februar 01, 2011, 11:54:53 pre podne ---
--- Citat: pirat  Februar 01, 2011, 11:51:20 pre podne ---jel na XP - u ? jel se menjaju adrese stalno neka druga ili je u pitanju jedna te ista ? jel samo ti imas pristup racunaru ? ;D

--- Kraj citata ---
Da ovo se iskljucivo desava na mom licnom racunaru..pa mi zato ne ide u glavu otkuda taj bug..da,u pitanju su uvek iste adrese..

--- Kraj citata ---

Imas staticku IP ? Da li delis internet sa jos nekim ? :) ADSL,Kablovski , Bezicni ?

Polomac:

--- Citat: Nenad018  Februar 01, 2011, 12:02:26 posle podne ---
--- Citat: Polomac  Februar 01, 2011, 11:54:53 pre podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Imas staticku IP ? Da li delis internet sa jos nekim ? :) ADSL,Kablovski , Bezicni ?

--- Kraj citata ---
ADSL..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju