Ostalo > Offtopic

Virus mail

<< < (2/7) > >>

sleepy:
HDD ne moze nikako da crkne od software-a

hipoteticki jedino sto bi moglo je da je to software koji ima pristup hardware-u...i koji bi ubrzao toliko rad HDD-a da bi ovaj sagoreo...al da takav software postoji...pa niko ne bi pravio brze HDD-ove vec bi ih mi sami software-ski ubrzavali

ovo je 100% jedan od virusa koji sjebe FAT tabelu kao sto se ortaku desilo ...pa nije mogao da pristupi podacima

Polomac:
A to verovatno znaci da moras nesto sto se ne moze srediti,te novi hard odi vamo  ;D

Pirat:

--- Citat: Polomac  Februar 01, 2011, 11:19:47 pre podne ---A to verovatno znaci da moras nesto sto se ne moze srediti,te novi hard odi vamo  ;D

--- Kraj citata ---

pa ne bas koliko ja znam ne moze hard disk da crkne i ukoliko se nesto sjebe u FAT u  moze samo da se izgubi sadrzajharda ili tu nesto sjebe , hardovi crkavaju iskljucivo zbog svojih pokretnih delova znaci odlazi im mehanika izuzev kod ssd ova ... e sad ovo sto kaze sleepy hipoteticki jedino da je neko napravio virus koji bi napao bios pa izdrkao napajanje ali bi tu isto prvo crkavali procesori itd ... hardovi su jednostavno potrosna roba ...

Polomac:
Tnxx..
E sad malko da offujem  ;D
Sta to moze biti?
Naime,pri logovanju na FB,na zapamcenoj mail adresi pojavi mi se neka adresa za koju znam da je niko nije kucao[na mom racunaru}
Jednostavno mi bode oci   :o

Pirat:
koji browser koristis ?  cek da pogodim na mozili ti se to desava ? mozila ima taj bag ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju