Ostalo > Offtopic
Bolovi u donjem delu ledja....HELP
Big_Rasha:
Od skora kad god se ujutru probudim imam osecaj da su mi ledja tvrda... I oseca se kao nekakav bol... Mislim nije kao da je nesto povredjeno vec kao da je premoreno... Evo ove nedelje sam izbacio front squat i dead lift... Pokusavam da ne sedim dugo... Ali me boli i dalje... Takodje kad hodam... NEkolko puta sam legao na sred ulice...
E sad sta mi je chiniti... Mislim neke lekove... Ali to je opet kratkorochno resenje... Mislio sam da stavim i malo leda... Ali se plasim da nesto ne pojebem...
E sad sta da radim da ublazim ove bolove???
LateNite:
ne zajebavaj se sa ledjima, ja bi ti preporucio da ides kod doktora
MR.BIG:
Meni je led pomogao, ali pravo resenje sam nasao kod kiroprakticara i evo vec tri godine nemam problema. Vezbam sasvim normalno a tada su me nosili kuci povijenog napola.
Big_Rasha:
OK probam sa ledom... Mislim ja kad pocnem trening to se zagreje i bez problema odradim do kraja... Nosim pojas non stop i kad radim biceps sedeci.... Pocecu da ga nosim i kad hodam... Tako da ja ne mislim da je nesto povredjeno... I da nije u pitanju kicma... Nego misic....
Pedja_Petrovic:
ja sam vec pisao os vom problemu,ali ako imas te simptome,mislim da imas isti ili slican problem kao ja...dakle..osecenje diskusa...
niej ti se za igrati.....
ja sma bio pukao kao lamperija kada sam dosao sa magnetne rezonance i akda mi je lekar rekao da mogu da se bavim samo BILIJAROM,ali i da tada moram da pazim kako udaram stapom tj tackom.....
ali eto....MILOS nije bio tog misljenja i rezualtete mozete videti na dansnjim slikma...
promenis filozfiju treninga i mozes da nastavis po starom....
eto..ja sma imao tu srecu sa milosem
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju