Ostalo > Offtopic

Bolovi u donjem delu ledja....HELP

<< < (2/9) > >>

Big_Rasha:

--- Citat: pedjos ---ja sam vec pisao os vom problemu,ali ako imas te simptome,mislim da imas isti ili slican problem kao ja...dakle..osecenje diskusa...

niej ti se za igrati.....

ja sma bio pukao kao lamperija kada sam dosao sa magnetne rezonance i akda mi je lekar rekao da mogu da se bavim samo BILIJAROM,ali i da tada moram da pazim kako udaram stapom tj tackom.....

ali eto....MILOS nije bio tog misljenja i rezualtete mozete videti na dansnjim slikma...

promenis filozfiju treninga i mozes da nastavis po starom....

eto..ja sma imao tu srecu sa milosem
--- Kraj citata ---
OK svratim do doktora pa sta bude...

Sofjatimiiiiiii

dis00:

--- Citat: Big_Rasha ---Od skora kad god se ujutru probudim imam osecaj da su mi ledja tvrda... I oseca se kao nekakav bol... Mislim nije kao da je nesto povredjeno vec kao da je premoreno... Evo ove nedelje sam izbacio front squat i dead lift... Pokusavam da ne sedim dugo... Ali me boli i dalje... Takodje kad hodam... NEkolko puta sam legao na sred ulice...
E sad sta mi je chiniti... Mislim neke lekove... Ali to je opet kratkorochno resenje... Mislio sam da stavim i malo leda... Ali se plasim da nesto ne pojebem...

E sad sta da radim da ublazim ove bolove???
--- Kraj citata ---

jebem ti donji dio ledja; i ja sam imao istih problema pa sam se moro odreci veslanja u pretklonu i mrtvog dizanja...jebiga brate al tako je  :cry:  :cry:  :cry:

Big_Rasha:
Mislim da ih jos malo odmorim... Pa ponovo na staro.... Samo da nije kichma... Ubicu se...

dis00:

--- Citat: Big_Rasha ---Mislim da ih jos malo odmorim... Pa ponovo na staro.... Samo da nije kichma... Ubicu se...
--- Kraj citata ---

i ja sam odmarao al kad pocnem ja opet pocnu i bolovi u ledima :cry:

Markoni:
prvo ne bi led , ne valja led stavljati u tom delu tela , a i led se stavlja samo par dana nakon povrede nakon toga treba utopliti , ja bi uzeo ben-gay mast i mazao je pred spavanje , otisao kod doktora ali ne kod ovih u domu zdravlja vec nekog dobrog ortopeda ili jos bolje nekog radiologa koji je ekstra oni su najbolji dijagnosticari

a sto se vezbanja tice pedja je upravu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju