Ostalo > Offtopic
Takmicenje za najmanju KITU....pogledajte
tenssa:
Ako budete isli u teretanu bice vam cune ko njima, prave pionirske. ;D
Burner:
Ovo nije smesno,ovo je zalosno.
TeH FiLiP:
--- Citat: pirat Februar 18, 2011, 10:31:54 pre podne ---
--- Citat: TeH FiLiP Februar 18, 2011, 01:17:01 pre podne ---fora je u tome sto petoro od sto ljudi ima mikropenis,tako da toga kontam ima bas mnogo mnogo :D ovi se bar vesele,ako je njima lepo,i meni je lepo :D
--- Kraj citata ---
kako li si tj zbog cega dosao do te informacije ? ;D
--- Kraj citata ---
Pa zato sto imam mikropenis,zar nie ocigledno jbt??Mislim,sigurno ne citam da saznam stvari,buduci da sam zatupljeni teretandzija koji se ne interesuje za medicinu,istoriju itd :/
Pirat:
--- Citat: TeH FiLiP Februar 18, 2011, 07:11:35 posle podne ---
--- Citat: pirat Februar 18, 2011, 10:31:54 pre podne ---
--- Citat: TeH FiLiP Februar 18, 2011, 01:17:01 pre podne ---fora je u tome sto petoro od sto ljudi ima mikropenis,tako da toga kontam ima bas mnogo mnogo :D ovi se bar vesele,ako je njima lepo,i meni je lepo :D
--- Kraj citata ---
kako li si tj zbog cega dosao do te informacije ? ;D
--- Kraj citata ---
Pa zato sto imam mikropenis,zar nie ocigledno jbt??Mislim,sigurno ne citam da saznam stvari,buduci da sam zatupljeni teretandzija koji se ne interesuje za medicinu,istoriju itd :/
--- Kraj citata ---
Dobro ne moras tako burno da reagujes jbt , zezao sam se , inace obicno ljudi reaguju burno kad ih pogodi istina ;D
AlexB:
--- Citat: Sasa Dimitrijevic Februar 18, 2011, 02:18:47 pre podne ---Sta ce jadni ljudi.. Mislim da li su ikada imali neki odnos sa zenom.. uopste.. ??? :)
--- Kraj citata ---
Mozda sa barbikom ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju