Ostalo > Offtopic

Takmicenje za najmanju KITU....pogledajte

<< < (4/8) > >>

tenssa:
Ako budete isli u teretanu bice vam cune ko njima, prave pionirske. ;D

Burner:
Ovo nije smesno,ovo je zalosno.

TeH FiLiP:

--- Citat: pirat  Februar 18, 2011, 10:31:54 pre podne ---
--- Citat: TeH FiLiP  Februar 18, 2011, 01:17:01 pre podne ---fora je u tome sto petoro od sto ljudi ima mikropenis,tako da toga kontam ima bas mnogo mnogo :D ovi se bar vesele,ako je njima lepo,i meni je lepo :D

--- Kraj citata ---
kako li si tj zbog cega dosao do te informacije ?  ;D

--- Kraj citata ---

Pa zato sto imam mikropenis,zar nie ocigledno jbt??Mislim,sigurno ne citam da saznam stvari,buduci da sam zatupljeni teretandzija koji se ne interesuje za medicinu,istoriju itd :/

Pirat:

--- Citat: TeH FiLiP  Februar 18, 2011, 07:11:35 posle podne ---
--- Citat: pirat  Februar 18, 2011, 10:31:54 pre podne ---
--- Citat: TeH FiLiP  Februar 18, 2011, 01:17:01 pre podne ---fora je u tome sto petoro od sto ljudi ima mikropenis,tako da toga kontam ima bas mnogo mnogo :D ovi se bar vesele,ako je njima lepo,i meni je lepo :D

--- Kraj citata ---
kako li si tj zbog cega dosao do te informacije ?  ;D

--- Kraj citata ---

Pa zato sto imam mikropenis,zar nie ocigledno jbt??Mislim,sigurno ne citam da saznam stvari,buduci da sam zatupljeni teretandzija koji se ne interesuje za medicinu,istoriju itd :/

--- Kraj citata ---

Dobro ne moras tako burno da reagujes jbt  , zezao sam se , inace obicno ljudi reaguju burno kad ih pogodi istina  ;D

AlexB:

--- Citat: Sasa Dimitrijevic  Februar 18, 2011, 02:18:47 pre podne ---Sta ce jadni ljudi.. Mislim da li su ikada imali neki odnos sa zenom.. uopste.. ??? :)

--- Kraj citata ---

Mozda sa barbikom  ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju