Ostalo > Offtopic

Takmicenje za najmanju KITU....pogledajte

<< < (5/8) > >>

breshahils:
Ljut sam na Vas....što mi neko nije javio na vreme za ovo takmičenje? Jbm mu miša propade mi prilika da na nekom takmičenju budem prvi :D

Pirat:

--- Citat: breshahils  Februar 18, 2011, 09:00:54 posle podne ---Ljut sam na Vas....što mi neko nije javio na vreme za ovo takmičenje? Jbm mu miša propade mi prilika da na nekom takmičenju budem prvi :D

--- Kraj citata ---
ja sam znao da si ti favorit zato ti namerno nisam javio !   :D

breshahils:

--- Citat: pirat  Februar 18, 2011, 09:50:35 posle podne ---
--- Citat: breshahils  Februar 18, 2011, 09:00:54 posle podne ---Ljut sam na Vas....što mi neko nije javio na vreme za ovo takmičenje? Jbm mu miša propade mi prilika da na nekom takmičenju budem prvi :D

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Pa mora da si mi ti ukrao prvo mesto hahahaha :)

MrT:

--- Citat: TeH FiLiP  Februar 18, 2011, 07:54:06 pre podne ---tesko :D a i estrogen im je ocigledno jako visok.Jeste to genetika,ali otprilike kolicina testa koju dobijamo tokom rasta u materici i tokom puberteta uticu na velicinu.I ishrana isto tokom puberteta(bogata kvalitetnim proteinom) daje bolje tj "vece" rezultate. tako da,nismo mi bilderi blesavi sto se kljukamo proteinima i dopingujemo :D a sad jebiga za kineze i japance kad samo zderu pirinac :D

--- Kraj citata ---
A crnci jedu koje proteine kad nemaju nista (za jelo) :D

Pirat:

--- Citat: breshahils  Februar 18, 2011, 09:52:45 posle podne ---
--- Citat: pirat  Februar 18, 2011, 09:50:35 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Pa mora da si mi ti ukrao prvo mesto hahahaha :)

--- Kraj citata ---

pa zato sam ti i precutao za takmicenje ... heh kako nista ne kapiras  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju