Ostalo > Offtopic
Takmicenje za najmanju KITU....pogledajte
breshahils:
Ljut sam na Vas....što mi neko nije javio na vreme za ovo takmičenje? Jbm mu miša propade mi prilika da na nekom takmičenju budem prvi :D
Pirat:
--- Citat: breshahils Februar 18, 2011, 09:00:54 posle podne ---Ljut sam na Vas....što mi neko nije javio na vreme za ovo takmičenje? Jbm mu miša propade mi prilika da na nekom takmičenju budem prvi :D
--- Kraj citata ---
ja sam znao da si ti favorit zato ti namerno nisam javio ! :D
breshahils:
--- Citat: pirat Februar 18, 2011, 09:50:35 posle podne ---
--- Citat: breshahils Februar 18, 2011, 09:00:54 posle podne ---Ljut sam na Vas....što mi neko nije javio na vreme za ovo takmičenje? Jbm mu miša propade mi prilika da na nekom takmičenju budem prvi :D
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Pa mora da si mi ti ukrao prvo mesto hahahaha :)
MrT:
--- Citat: TeH FiLiP Februar 18, 2011, 07:54:06 pre podne ---tesko :D a i estrogen im je ocigledno jako visok.Jeste to genetika,ali otprilike kolicina testa koju dobijamo tokom rasta u materici i tokom puberteta uticu na velicinu.I ishrana isto tokom puberteta(bogata kvalitetnim proteinom) daje bolje tj "vece" rezultate. tako da,nismo mi bilderi blesavi sto se kljukamo proteinima i dopingujemo :D a sad jebiga za kineze i japance kad samo zderu pirinac :D
--- Kraj citata ---
A crnci jedu koje proteine kad nemaju nista (za jelo) :D
Pirat:
--- Citat: breshahils Februar 18, 2011, 09:52:45 posle podne ---
--- Citat: pirat Februar 18, 2011, 09:50:35 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Pa mora da si mi ti ukrao prvo mesto hahahaha :)
--- Kraj citata ---
pa zato sam ti i precutao za takmicenje ... heh kako nista ne kapiras :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju