Ostalo > Offtopic

iscasen palac

(1/6) > >>

Scarecrow:
sinoc, ispred kafane... pao sam i iscasio palac... vratio sam ga odmah ko rambo... bio da snimim, oni mi stavili stapic od rumenka i zavoj i rekli da dodjem za 2 nedelje na kontrolu.. koliko mi prognozirate da necu moci da treniram... danas me bas bas boli. ima li neki dobar savet za ovo? hvala :)

Pedja_Petrovic:
pa prijatelju ne treniras sa palcom
uvek mozes da nadjes vezbe u kojima neces da osecas bol pri izvodjenju vezbi i toga se drzis dok se ne opravasi
bolje ikako nego nikako
cak sta vise
ukoliko si ozibljan vezbac mali predah ce sigurno dobro da ti dodje

sleepy:
nemojte da izigravate neke hard core likove koji treniraju sa povredama...to nicemu ne vodi

sedi, isqliraj, zavrsi sta jos imas u zivotu i pusti palac da se oporavi..da posle ne bi bilo neko sranje koje ce ceo zivot da te smara

Drakulamuscletech:
brate to ti nece trajati dve nedelje doktor ti je tako rekao da bi se osigurao ja kad sam povredio koleno i sjebao po nesto oko njih meni da bi se osigurali rekli su dodji da ti stavimo gips i stake da ti damo samo sam izasao i posle nekog vremena mi je proslo,a oni su mi rekli procicete posle par nedelja,uopste nije bilo tako.a znam ljude koji su iscasili palac i nije im trajalo toliko,sto ti je pedja rekao radi vezbe normalno samo ne zatezi sipke sa palcem ono gde moras preskoci ubaci neku drugu i procice te.a danas mora da te bas boli jer si povredio sinoc tek ti krece bol a za par dana ga nece biti valjda.

sleepy:
to je pravi savet...zajebi povredu...nece ti biti nista

jesam ja bio takav kad sam bio klinac...pa sad kad mi fali deo kolena, kad ne mogu da radim sklekove zato sto je rameni zglob totalno sjeban, kad me boli vilica dok jedem i slicno...ne mislim tako jebga

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju