Ostalo > Offtopic
CHAT ?
Rambo:
I meni je chat cool,ali mislim da ga ne treba biti jer bi na njemu se pricalo o svemu drugo a ne o BB-u i onda bi izgubio forum pravi smisao zbog toga.
Remetik:
--- Citat: BoRa_TS ---
--- Citat: Rambo ---I meni je chat cool,ali mislim da ga ne treba biti jer bi na njemu se pricalo o svemu drugo a ne o BB-u i onda bi izgubio forum pravi smisao zbog toga.
--- Kraj citata ---
Nerazumem najbolje sta si hteo da kazes :roll: po tvom pisanju ispada da bi se na chatu o svemu pricalo samo o bb nebi! Pa to je onda dobro , to smo i naglasili da bi trebalo da bude tako upravo iz razloga da forum neizgubi svoj smisao !
Znaci chat da sluzi za zezanje za sale da pozovemo neke ribice s kojima cemo se zajebavati itd a forum za pisanje ozbiljnih tema .
Ljudi ovo je bio samo predlog , dolazi zima hladna i odvratna ,chat je idealan za druzenje iz fotelje :lol:
--- Kraj citata ---
Tako je Boro prijatelju, svaka ti je zlatna!!! :wink:
Zoka:
..
Remetik:
:twisted: :twisted: :twisted:
Skinucu ako smeta, ali pogledaj malo kolko ga dobro siba! Mnogo mi se svidja !!! :D
Rambo:
Pa brate moj hajmo se onda naci na MSN Messengeru pa cemo pricati,ja mislim da bi tako bilo najbolje.Sta vi mislite o tome?????
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju