Ostalo > Offtopic
Ehhhh......taj Gadafi...
sasacg:
--- Citat: sleepy Mart 21, 2011, 03:27:03 posle podne ---Stvarno? :)
Zemlja sa nezaposlenoscu od 4%, koja ima preko 6 miliona malih i srednjih preduzeca je glupa? :) A pretpostavljam da su zaboravni time sto su uradili jednu od najobezbedjenijih nuklearnih elektrana na svetu pa zbog toga se nije desio Cernobil 2? :)
Takodje...Japanci pored Norveske, Kanade i jos par drzava podrzavaju pristup humane bezbednosti. Ovo je normalna reakcija ako uzmemo u obzir da se u Libiji jeste pucalo na civile. Tako da je njima osnovna ideja da se spreci krvoprolice.
--- Kraj citata ---
Jel ti ovo ozbi;jnop pricas ili....?
"Osnovna ideja im je da se spreci krvoprolice"?
jbt NEVEROVATNO...
Pa ovim njihovim bombardovanjem ce poginuti ko zna koliko puta vise ljudi nego da je Gadafi sam sredio situaciju...
Kazes "civili"?Ljudi koji su napali policiju i vojsku,oteli im oruzje i zauzeli nekoliko gradova pod primenom sile,NE MOGU da budu civili...
I opet te pitam,da se u Francuskoj,SAD ili bilo kojoj od tih zemalja koje "uvode demokratiju i spasavaju civile" sirom planete,neko usudi da uradi slicno ovome u Libiji,sigurno bi i tada bili civili,na koje se ne bi pucalo i kojima bi se dozvolilo da ruse drzavu i vlast?
Zna se zasto je stoka ustala i ko ih je nahuskao na Gadifija i zbog cega...Isto se i nama desilo,ali neki jednostavno nikako da shvate...
jbt neverovatno sta sve necu da procitam...
PEJABG:
--- Citat: sleepy Mart 21, 2011, 03:27:03 posle podne ---Stvarno? :)
Zemlja sa nezaposlenoscu od 4%, koja ima preko 6 miliona malih i srednjih preduzeca je glupa? :) A pretpostavljam da su zaboravni time sto su uradili jednu od najobezbedjenijih nuklearnih elektrana na svetu pa zbog toga se nije desio Cernobil 2? :)
Takodje...Japanci pored Norveske, Kanade i jos par drzava podrzavaju pristup humane bezbednosti. Ovo je normalna reakcija ako uzmemo u obzir da se u Libiji jeste pucalo na civile. Tako da je njima osnovna ideja da se spreci krvoprolice.
--- Kraj citata ---
koja crna najbezbednija nuklearna :)
Ted Arcidi:
o boze, princip humane bezbednosti, mislim da ce civilima koje pobiju Amerikanci i ostala bagra biti mnogo lakse nego da ih je pobio Gadafi.
Sto se Japanaca tice glup je svaki narod koji dozvoli da im se na svakom cosku izgrade nuklearke, a koliko su bezbedne sada se najbolje vidi...bezbedna nuklearka ne postoji, super su stedeli na proizvodnji energije, a sad ce te iste nuklearke da im pobiju pola stanovnista i eto opet velike ustede i jos vise radnih mesta, svako zlo ima neko dobro samo pozitivno treba gledati.
Zaboravni su isto koliko i mi, jer su im ti "humanitarci" sravnili dva grada, kao sto su i nas bombardovali iz istih "humanih" razloga.
Ipak je odredjena doza radijacije potrebna nekim narodima s vremena na vreme, kazu da je lekovito, a ovi humanitarci su uvek spremni da pomognu kada je to u pitanju.
E sad druga je prica sto smo mi nezahvalan narod i sto ne shvatamo da je to sto nam se broj obolelih od pojedinih tipova raka utrostrucio u stvari dobro za nas, jer ce se otvoriti nova radna mesta, smanjice se potrebe za hranom , bice manje guzve u saobracaju, manja potrosnja energije, samo treba pozitivno gledati na stvar i pazljivo slusati medije, tamo se sve lepo objasni kako treba misliti.
vlado0550:
--- Citat: Ted Arcidi Mart 21, 2011, 04:21:34 posle podne ---Sto se Japanaca tice glup je svaki narod koji dozvoli da im se na svakom cosku izgrade nuklearke...
--- Kraj citata ---
Sreca pa mi nemamo tih uslova za izgradnju nuklearki, kod nas bi bile u centru svakog grada po jedna!
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---da je to sto nam se broj obolelih od pojedinih tipova raka utrostrucio u
--- Kraj citata ---
35000 prosle godine sa dijagnozom raka a umrlo 28 000 :-[ :-[
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju