Ostalo > Offtopic

Ehhhh......taj Gadafi...

<< < (24/43) > >>

Ted Arcidi:
@vlado0550
pa nisam siguran,kod nas postoji moratorijum na izgradnju nuklearki koji vazi do 2015, ali nasi zvanicnici najavljuju mogucnost da učestvujemo u izgradnji nuklearke Belene u Bugarskoj, sto mu s obzirom na daljinu dodje na isto kao da je u sred Srbije.
Inace SAD nisi uzgradile nijednu nuklearku na svojoj teritoriji jos od 1979, a odobravaju bez problema kredite zemljama koje su zainteresovane da kod sebe grade.
Danska i Svedska u donele odluku da svoje nuklearke zatvore do 2015, a Nemci do 2025. Da li je slucajno da se godina njihovog gasenja poklapa sa prestankom moratorijuma kod nas i u jos nekim istocnim zemljama?
Inace trenutno u Evropi se planira izgradnja nuklearki u Turskoj ( cak 3 do 2023) Bugarskoj i  Albaniji i nigde vise koliko znam

Ted Arcidi:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Mart 21, 2011, 04:55:13 posle podne ---
--- Citat ---da je to sto nam se broj obolelih od pojedinih tipova raka utrostrucio u
--- Kraj citata ---

35000 prosle godine sa dijagnozom raka a umrlo 28 000  :-[ :-[

--- Kraj citata ---
to ti kazem , samo pogledas sa pozitivne strane i shvatis da je to dobro za privredni razvoj i smanjenje nezaposlenosti, pa manje opterecenje penzionog fonda...

vlado0550:

--- Citat: Ted Arcidi  Mart 21, 2011, 04:57:23 posle podne ---@vlado0550
pa nisam siguran,kod nas postoji moratorijum na izgradnju nuklearki koji vazi do 2015, ali nasi zvanicnici najavljuju mogucnost da učestvujemo u izgradnji nuklearke Belene u Bugarskoj, sto mu s obzirom na daljinu dodje na isto kao da je u sred Srbije.
Inace SAD nisi uzgradile nijednu nuklearku na svojoj teritoriji jos od 1979, a odobravaju bez problema kredite zemljama koje su zainteresovane da kod sebe grade.
Danska i Svedska u donele odluku da svoje nuklearke zatvore do 2015, a Nemci do 2025. Da li je slucajno da se godina njihovog gasenja poklapa sa prestankom moratorijuma kod nas i u jos nekim istocnim zemljama?
Inace trenutno u Evropi se planira izgradnja nuklearki u Turskoj( cak 3 do 2023) i Bugarskoj i nigde vise koliko znam

--- Kraj citata ---

dobro brate, slazem se i vise od toga, neke podatke nisam ni znao da budem iskren...

al jebi ga tamo neslazem se bas ni s tim da su "sve nacije" glupe, a mi pametni, pa 90% forumasa nema da si kupi suplement, toliko o nasoj situaciji...

Ted Arcidi:
Nigde ja nisam ja rekao da su drugi glupi, a mi pametni, kompletno covecanstvo je na neki nacin glupo jer dozvoljava da im 1% ljudi odredjuje sudbinu...ja sam rekao da su Japanci glupi i to vise figurativno, jer su tek oni izgubili bilo kakav identitet,tek se njima manipulise na sve moguce nacine. Da oni imaju posao, imaju novac i nista ih vise ne zanima i ne bi se pobunili ni za sta, osim mozda ako nema dovoljno u prodaji sony play stationa pred novu godinu, a decu im hrane ribom kontaminiranom olovom

Pedja_Petrovic:
brate,realno i jeste frka kada nema nintenda ili SPS

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju