Ostalo > Offtopic

Ehhhh......taj Gadafi...

<< < (25/43) > >>

Ted Arcidi:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Mart 21, 2011, 05:27:00 posle podne ---brate,realno i jeste frka kada nema nintenda ili SPS

--- Kraj citata ---
pa jeste, pametnim Japancima minimum dve nuklearke rade da opskrbe onolike svetlece reklame strujom

Ted Arcidi:
"Pa, dobro došli u još jedan humanitarni rat - treći u poslednjih devet godina - u kome humanizam udara krstarećim raketama, u kome demokratija obara režime po belom svetu i u kome Ujedinjene nacije bivaju (još jednom) tužna groteska. "Magna karta" postaje "Majn kamp(f)", a suverenitet naroda i država stvaričica opasna po život.

Dobro došli u ovo opako vreme slabo upamćenih lekcija sa Balkana, iz Iraka, Avganistana i dalje do Vijetnama. Opako je, zaista, vreme kada se u demo-humanitarni zločinački poduhvat udruži jedan uzurpator Nobelove nagrade za mir, jedan neizlečeni bolesnik imperije nad kojom je sunce odavno zašlo i jedan frustrirani galski petlić (mađarskog porekla) sa Jelisejskih polja. "-Dejan Lukić

sleepy:
kurir vam i nije bas neki izvor :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sleepy  Mart 21, 2011, 05:42:39 posle podne ---kurir vam i nije bas neki izvor :D

--- Kraj citata ---

nemo tako
jovica krtinic bio nekada moj komso...:D

vlado0550:

--- Citat: Ted Arcidi  Mart 21, 2011, 05:24:59 posle podne ---Nigde ja nisam ja rekao da su drugi glupi, a mi pametni, kompletno covecanstvo je na neki nacin glupo jer dozvoljava da im 1% ljudi odredjuje sudbinu...ja sam rekao da su Japanci glupi i to vise figurativno, jer su tek oni izgubili bilo kakav identitet,tek se njima manipulise na sve moguce nacine. Da oni imaju posao, imaju novac i nista ih vise ne zanima i ne bi se pobunili ni za sta, osim mozda ako nema dovoljno u prodaji sony play stationa pred novu godinu, a decu im hrane ribom kontaminiranom olovom

--- Kraj citata ---

izmanipulisani smo mi svi na neki nacin, a opet ponavaljam isto se ponasavu svi koji su u takvoj prilici da manipulisu samo je pitanje ko je u kakvoj prilici...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju