Ostalo > Offtopic
Ehhhh......taj Gadafi...
Ted Arcidi:
a i nije mi jasno kakve veze ima nastupanje na takmicenju u Americi sa ljubavlju ili mrznjom prema njima, valjda je Dzesi Ovens nacista i Hitlerov sledbenik posto je nastupio na Olimpijadi u Berlinu i primio 4 medalje od njega?
legendArni:
--- Citat: pirat Mart 22, 2011, 08:10:14 posle podne --- zivot samo naizgled izgleda bolje nego u ostatku sveta ... svi oni zive od kredita i ostalih zajbenacija koje kad tad ce morati da plate... drugo na njhovimm ulicama ima toliko sranja i lopovluka , kriminala da je to za ne verovati ...
--- Kraj citata ---
to su otrcane fraze vec, ako si normalan i ako radis ti bez problema mozes imati i kucu nova kola i prehranjivati porodicu itd. Poslova na sve strane... roditelji ih izbace iz kuce sa 18 godina i oni nastavljaju da zive lepo odvojeno radeci svoj posao itd. kao sto bi trebalo i biti
--- Citat: sasacg Mart 22, 2011, 08:12:24 posle podne ---Pa tacno,kad pogledas Srbija je u zestokom qurcu...
Ali ZBOG CEGA?
Zbog tih Americkih i ostalih govana kojima nije odgovarala jaka SFRJ i cije su resurse hteli za sebe,zbog govana koja su nas zavadila '91,a bombardovala '99...Zbog retardiranih idiota koji zive zivot kako im se na tv-u plasira,zbog stoke koja ne razmislja svojim mozgom...
--- Kraj citata ---
ako cemo iskreno sami sebe smo unistili, nije nam niko tad bio kriv
--- Citat ---Stoka ide po planeti,ubija i crpi resurse,kako bi njihovom retardiranom narodu bilo bolje...I ne ziveli dobro...
Serem im se u retardirani nacin zivota!!!
--- Kraj citata ---
da, bas nenormalno i blesavo kako ti kazes retardirano
vlado0550:
Uh ovo je teska tema, pogotov za ovaj forum, neznam mozeli i Off ovo podnjeti... mislim da bi se oko pan erotike zacas slozili...
--- Citat: pirat Mart 22, 2011, 08:10:14 posle podne ---ni USA nije vise kao sto je nekad bila, zivot samo naizgled izgleda bolje nego u ostatku sveta ... svi oni zive od kredita i ostalih zajbenacija koje kad tad ce morati da plate... drugo na njhovimm ulicama ima toliko sranja i lopovluka , kriminala da je to za ne verovati ...
--- Kraj citata ---
kako to naizgled pa sto nije kod nas naizgle bolji, oni kredite imaju od cega vracati, mada to nije pojenta, a kod nas covjek izvrsi samoubistvo kad potrosi pare od kredita, a svugdje ima sranja i lopovluka, a o kriminalu , haj bay the way kako znas, jesi bio tamo...
Evo ja sam bio na jednoj utakmici NBA, koja se svaki dan moze viditi na TV-u, ljudi su uzbudjeni, radosni, navijaju...
...bio sam i na utakmici na fudbalskoj reprezentaviji Sprbije, brate divljastvo je mala rijec... prijateljka utakmica je bila usput receno, a isto se mislim moze vidjeti i na utakmici Partizan - Zvezda...
--- Citat: sasacg Mart 22, 2011, 08:12:24 posle podne ---
Stoka ide po planeti,ubija i crpi resurse,kako bi njihovom retardiranom narodu bilo bolje...I ne ziveli dobro...
--- Kraj citata ---
Mi bi bili jos veca stoka, samo da mozemo, to je pokazao i raspad SFRJ
itd.
--- Citat: Ted Arcidi Mart 22, 2011, 08:31:01 posle podne ---a i nije mi jasno kakve veze ima nastupanje na takmicenju u Americi sa ljubavlju ili mrznjom prema njima,
--- Kraj citata ---
pa ima veze zato sto automatski ako nesto u rijeci ima amerika - nevalja
Da vidim sta ima od erotike novo, a mrznju zajebi, ne vrijedi...
GORAN_ILIC:
http://www.youtube.com/watch?v=JMOvbOsnfDY&feature=player_embedded
Burner:
http://forum.b92.net/topic/61914-srbija-najgladnija-i-najsiromasnija-u-evropi/
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju