Ostalo > Offtopic

Ehhhh......taj Gadafi...

<< < (35/43) > >>

IGOR_X3M:

--- Citat: sleepy  Mart 24, 2011, 10:16:14 pre podne ---Bio sam sarkastican. Normalno da je strasno. Nego kako kad to urade stranci je mnogo strasno i svi se zgrozimo...al zaboravimo da su pripadnici naseg naroda radili mnogo gore stvari od slikanja sa lesevima.

--- Kraj citata ---

Jeste mi smo veciti "olos" pa mi nije toliko cudo kad nasi prave sranja ali mi je mnogo cudno kad ovako dobra, Bogom dana nacija, MILOSRDNI ANDJELI, naj pravicniji i nepogresivi prave ovako nesto.

VeljaP:

--- Citat: sleepy  Mart 24, 2011, 10:16:14 pre podne ---Bio sam sarkastican. Normalno da je strasno. Nego kako kad to urade stranci je mnogo strasno i svi se zgrozimo...al zaboravimo da su pripadnici naseg naroda radili mnogo gore stvari od slikanja sa lesevima.

--- Kraj citata ---
ti si bio tu pa si vidio to jel tako?

Ted Arcidi:

--- Kraj citata ---
Koliko si ti imao godina kad si se nagledao toga 90 tih i gde si se nagledao?
Jeste mnogo lose kada zaboravljas sta su radili pripadnici tvoga naroda, ali je mnogo mnogo gore kada zaboravljas ili se pravis da ne znas sta su radili pripadnicima tvoga naroda i to pogotovu na danasnji dan

Pedja_Petrovic:

--- Kraj citata ---

buraz preterao si i to bas onako...
natasa kandic fore su stvarno degutantne i kada ovako nesto kaze bilo ko a da ne razume ama bas nista onda svaki daljnji razgovr gubi smisao..

mislim da nije fer sto ovako pricas.....iz jednog razloga STO POJMA NEMAS KO JE RADIO,KAKO JE RADIO,GDE JE RADIO itd itd itd itd
da je zlocin sranje...sranje je..
ti ga nikada video nisi i onda nemas prava da o njemu pricas ma ko god da ga ja pociinio..hrvat,srbin,musliman, ili za koga god vec smatras da je tvoj narod...

Pirat:
@Ted , Pedja
x2

--- Citat ---ti ga nikada video nisi i onda nemas prava da o njemu pricas ma ko god da ga ja pociinio..hrvat,srbin,musliman, ili za koga god vec smatras da je tvoj narod...
--- Kraj citata ---

slazem se, to je van svake pameti , pa niko u svetu ne prica lose o svom narodu ni u kakvom kontekstu.. samo mi  jbt, sta god da se desilo bilo je ... zasto se varacati na stare generacije koje su vodile svoju borbu i prisecati se tih stvari , drugo kad Nemci koji imaju mozda najmracniju istoriju ne pricaju o sebi lose ili izbegavaju te teme , kad oni ne plljuju po svom narodu , zasto bi iko to radio ...zasto bi iko bio toliko glup i nerazuman...  to mi je jedna od najogavnijih pojava u nasem drustvu , pored one druge krajnosti ... pri cemu je ova prva vise nego samodestruktivna...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju