Ostalo > Offtopic
Ehhhh......taj Gadafi...
RealWay:
Kako mi se gadi dvolicnost Obame i Sarkozya , fuj ! Kazu da zastite narod ...
sleepy:
@Pedja
samo tebi cu da odgovorim...posto jedino tebe i postujem sa ovog foruma.
Nagledao sam se ja svega i svacega (izmedju ostalog otac mi bio novinar pa je dobijao neke sveze stvari pre nego sto odu dalje pa sam na zalost vidjao sve i svasta). Ja samo kazem da ne treba pljuvati druge a da ne pogledamo u svoje dvoriste. Imamo i mi ratne zlocince i najgore manijake ne samo druge drzave.
Gledao sam dosta klipova gde neki Ameri se izivljavaju. Ubijaju, siluju, pale kuce, bacaju stence sa mosta itd. Sve to mi je gadno i smatram da ih sve koji to cine treba pobiti. Al ono sto sam hteo da kazem je da nisu drugi najgori a mi savrseni...posto bas zbog toga "drugi su krivi" smo gde smo danas. Sami svoje probleme nismo resili al bi ovde da podrzimo Gadafija i Libiju i da pljujemo SAD.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sleepy Mart 24, 2011, 06:57:53 posle podne ---@Pedja
samo tebi cu da odgovorim...posto jedino tebe i postujem sa ovog foruma.
Nagledao sam se ja svega i svacega (izmedju ostalog otac mi bio novinar pa je dobijao neke sveze stvari pre nego sto odu dalje pa sam na zalost vidjao sve i svasta). Ja samo kazem da ne treba pljuvati druge a da ne pogledamo u svoje dvoriste. Imamo i mi ratne zlocince i najgore manijake ne samo druge drzave.
Gledao sam dosta klipova gde neki Ameri se izivljavaju. Ubijaju, siluju, pale kuce, bacaju stence sa mosta itd. Sve to mi je gadno i smatram da ih sve koji to cine treba pobiti. Al ono sto sam hteo da kazem je da nisu drugi najgori a mi savrseni...posto bas zbog toga "drugi su krivi" smo gde smo danas. Sami svoje probleme nismo resili al bi ovde da podrzimo Gadafija i Libiju i da pljujemo SAD.
--- Kraj citata ---
buraz
ja ne pricam o tome ko je vise video ili slicno,nego jednostavno smatram da bez obzira koliko god covek bio nepravedan ili pravedan NE MOZE DA POSTOJI SAMO JEDAN STRANA
ne mogu samo jedni da budu krvnici a da su drugi nevini kao detesca...
jednostanvo to tako ne ide
svaki naravno navija za svoje a ja jednostavno ne volim kada neko a da je pripadnik tog naroda prica protiv svog a pogtovo ako postoje cinjenice da nije bas tako kako se prica..o tome se radi..
ali ovo je mnogo teska tema i ne bi bas da u to ulazim
sleepy:
Slazem se. Samo sam rekao da nisu Ameri jedini krvnici na svetu. I da toga uvek treba da budemo svesni.
Uzdravlje
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sleepy Mart 24, 2011, 07:27:35 posle podne ---Slazem se. Samo sam rekao da nisu Ameri jedini krvnici na svetu. I da toga uvek treba da budemo svesni.
Uzdravlje
--- Kraj citata ---
tacno
ali bi ih ja sa velikim uzivanjem prve zapalio
jbg...sta cu..bolna su mi tacka..:D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju