Ostalo > Offtopic

Ehhhh......taj Gadafi...

<< < (14/43) > >>

vlado0550:

--- Citat: alexandar77  Mart 18, 2011, 11:31:16 posle podne ---iz iraka su se povukli.

--- Kraj citata ---

nisu, smanjili su trupe, jos su tamo...

VeljaP:
Vidi nisi me shvatio....ja kazem da je to moja "spekulacija" kako sam i napisao, sad shvatas zasto sam i upotrebio taj termin ;)
nista vise od toga...samo kazem da Ameri se nece tek tako umjesati vojno jel su nategnuti i nista vise...

trenutno u Iraku boravi ~47000 us vojnika

u principu nebitno je to sve...bitno je da im nece biti tako jednostavno i da je Libija na.ebala

alexandar77:
da, ostalo je nesto sitno.
31. avgusta 2010. sve borbene jedinice su se povukle.

ali pitanje je bilo za velju. :)

alexandar77:
prvo si tvrdio da nemaju cime. onda te je vlada pitao ko ima ako ameri nemaju. onda sam ti ja rekao da imaju cime i izneo ti argumente. onda si rekao "da imaju cime, ali ih jebu dva fronta". kakve sad veze imaju dva fronta sa trecim kada je su u svim slucajevima potpuno razlicite vrste trupa?
pa ti sad kazem da jedan od ta dva fronta ne postoji, pa sad kazes "da ok, to je moja spekulacija".

a bio si tako ubedljiv u prvoj poruci. :)

Stevcho:
Vidi se da je Velja upucen, i ovo upravo govore ljudi koji se razumeju. Ameri nece biti nosioci operacije vec Francuska, Velika Britanija, USA i ostale zemlje od Svedske preko Kanade i arapskih zemalja... Skupila se bagra.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju