Ostalo > Offtopic

Ehhhh......taj Gadafi...

<< < (13/43) > >>

VeljaP:
Mogu oni da tuku i 100 dana da se umore kad imaju sa cime da rotiraju vojsku...nije problem.
Samo `99 su imali intervenciju samo protiv nas, a sad imaju 2 aktivna ratista...samo im jos i 3. fali

evo malo starijih podataka, tek da se vidi da je sve zvanicno
http://www.fas.org/sgp/crs/natsec/RS22451.pdf

a da tuku raketicam sa brodova to stoji da mogu....ali sam govorio o avijaciji i nosacima
u principu postoje normativi koliko jedinica moze da ostane u zoni bd i onda mora da odmor itd, da ne davim sa glupostima, ali u svakom slucaju, vojna intervencija nije tako jednostavna stvar, pogotov kad vec imas 2 otvorena fornta

alexandar77:
a koja su to dva fronta?

taj link je o nacionaloj gardi. kakve veze ona ima sa bilo čime?

VeljaP:

--- Citat: alexandar77  Mart 18, 2011, 10:53:20 posle podne ---a koja su to dva fronta?

taj link je o nacionaloj gardi. kakve veze ona ima sa bilo čime?

--- Kraj citata ---
link o NG, jel me momak pitao otkud ja znam da oni negdje ucestvuju, nema veze sa tobom
Irak i Avganistan

vlado0550:

--- Citat: VeljaP  Mart 18, 2011, 10:26:37 posle podne ---Glupo je da demantujem i objasnjavam tebi koji zaista se nisi potrudio niti do jedne validne informacije da dodjes, a sve su javno dostupne putem www, nego....
smjesno je da se upustas u ovu diskusiju a da bas nista nisi procitao tj pokusao da prikupis informacije

--- Kraj citata ---

glupo je brate da pricas ovako, na osnovu nekih "informacija" ja cu ti s neta skinuti studije o cemu hoces, to valjda znas i sam...

--- Citat: VeljaP  Mart 18, 2011, 11:13:12 posle podne ---Irak i Avganistan

--- Kraj citata ---

bio na prvom, jos uvijek na drugom tj. AFG

Da ne bude zabune, sto Pedja kaze sit sam ja i njih i njihove demokratije i marketinga i ostalih qu..ca, ali sam silom prilika tu gdje jesam...

alexandar77:
iz iraka su se povukli.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju