General Bodybuilding Discussion > Članci
Početnici Važno
zlirazvodnik:
--- Citat: Djokili April 11, 2011, 10:37:53 posle podne ---A koliko puta nedeljno treba da se ide u teretanu sa tim tipom treninga?
--- Kraj citata ---
knjiga kaze da pocetnici idu tri puta... srednji nivo 4... a ja idem samo dva
Znam da dva nije nista, ali sta cu. Nemam vremena. Doduse radim dva posla, a jedan je od ta dva je i masaza, svaki dan, po sat i po u proseku. Moze se to racunati u neki trening .
Pocetnik993:
knjiga KAZE?
ccc
batalite ove gluposti
trening ti masaza?
zlirazvodnik:
--- Citat: Lazarica April 12, 2011, 08:54:58 posle podne ---1.Taj pocetnicki trening,sto ti kazes celog tela,radis od 2 nedelje do mesec dana...a dotad ces razbiti upale
2.Pa valjda imas nekog instruktora ili starijeg vezbaca da ti pokaze izvodjenje,a imas i internet...ako za mesec dana ne skontas kako se vezba izvodi,onda stvarno...
3.Ti u teretanu ides od jesenas i jos to radis,iskreno kako rastes pojma nemam
4.Valjda neko od pocetnika nece skontati ovaj tekst,pa da stvarno mesecima ovo radi
5.Ne znam zasto Pedja vec nije obrisao ovu temu,kad je komentarisao...jer je besmislena tema.
--- Kraj citata ---
Vidim majstore da s tobom nema šale haha, ali nemoj da si na kraj srca.
Ako Pedja kaže da je takav trening bez osnova neka briše sve. Kažem opet nisam ja pisao knjigu i ne tvrdim ništa, samo prenosim šta sam pročitao. A i tog lika sto je napisao knjigu citiraju i na ovom forumu. Valjda nešto zna.
Uostalom radite šta hoćete.
Teretana je najjača stvar, pogotovo za ljude u srednjim godinama. Nisu svi vežbači studentarija pa mogu kako hoće. Imam ja na masaži gomilu što ne znaju gde im je mesto i koliko imaju godina. Kažem da bi stariji vežbači mogli da uzmu u obzir i ovakav trening. Ne trpe zglobovi, manja je mogućnost povreda, a efekta ima, možda ne toliko u veličini koliko u snazi.
Možda sam trebao preformulisati ovakav trening u trening za matore zarđale kancelarijske službenike
cobelix:
mozda si pogresno protumacio knjigu :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju