Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Mariusz Pudzianowski
Zoka:
ja sam prije neki dan gledao ono takmicenje.. Arnold... ma razbio ih je sve onaj Litvana ili Latvijac...
Ni Mario ni bilo ko drugi mu ne moze trenutno nista... cak je i "nezvanicno" oborio svjetski rekord u mrtvom dizanju...
900 i nesto funti... strasno :)
Remetik:
--- Citat: Zoka Oktobar 25, 2006, 01:29:27 posle podne ---ja sam prije neki dan gledao ono takmicenje.. Arnold... ma razbio ih je sve onaj Litvana ili Latvijac...
Ni Mario ni bilo ko drugi mu ne moze trenutno nista... cak je i "nezvanicno" oborio svjetski rekord u mrtvom dizanju...
900 i nesto funti... strasno :)
--- Kraj citata ---
E on jede mast na hleb svako jutro i to dva parceta...provereno... :wink:
Big_Rasha:
Onaj slovenac kad je bio na onoj emisiji ujutru subotom na pinku... Kaze za dorucak chokolino sa mlekom... Ja sam se smejo 2 sata...
IFBBPro:
--- Citat: Big_Rasha Oktobar 25, 2006, 02:18:43 posle podne ---Onaj slovenac kad je bio na onoj emisiji ujutru subotom na pinku... Kaze za dorucak chokolino sa mlekom... Ja sam se smejo 2 sata...
--- Kraj citata ---
Pa dobro sto je to smijesno? Mislis da laze?
Zna se da oni svi jedu meso i to po 2-3 kg dnevno, ali ko kaze da oni ne jedu slaninu, chokolino ili sta vec, to im samo daje dodatnu snagu a to im i jeste cilj. To je kad je ishrana u pitanju, naravno da nisu od chokolina tako jaki (nego zna se od cega) ali ne vjerujem da laze?...
Corey:
--- Citat: remetik Oktobar 25, 2006, 01:51:51 posle podne ---E on jede mast na hleb svako jutro i to dva parceta...provereno... :wink:
--- Kraj citata ---
feat aleva paprika :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju