Ostalo > Offtopic

Bodybuilderi 80-tih i 90-tih ili danasnji bodybuilderi ?

(1/7) > >>

dame_3:
Evo zadnjih par dana, ja i drug smo gledali Mr. Olympije iz s pocetka 90-tih godina i par posljednih Olympija, pa smo malo uporedjivali konstitucije danasnjih bodybuildera i nekih legendi iz 90-tih (Shawn Ray, Kevin Levrone, Vince Taylor, Flex Wheeler itd.). Po meni su simetrija i estetika potpuno unisteni kod danasnjih bodybuildera, ali to je moje subjektivno misljenje. Interesuje me sta vi mislite-danasnji bodybuilderi ili legende koje sam naveo ?

Pionesa:
To je stvar ukusa.Danas gledaju dad budu sto siri i mesnatiji.Prvi dvd koji sam dobio da pogledam je bio sa Ronniem i rekoh wow.Medjutim kad sam video Shawna i Flexa tu su mi se oci zalepile i onda sam poceo da gledam na bb kao na ART a ne na masovno prepucavanje.

Srki022:
Slazem se sa Pionesom bb iz 90-ih je neponovljiv...  Flex,Shawn,Kevin legende  8)

Vladar:
Builderi devedesetih su preteca danasnjih mass-monstera i oni koju su utabali stazu bodybuildingu koji danas gledamo. Pro bodybuilding je preminuo odlaskom Haneya. Sve nakon toga je samo borba za pronalazenjem masine koje je genetski obdarena da moze izdrzati masivne doze ljekova kako bi svoja tjela od 165-175 cm uspjeli jednom godisnje da spuste na izrezanih 110-115-120 kg i to negdje pokazu.

Rekreativni bodybuilding - jedan od najboljih sportova.

Takmicarski bodybuilding - nevidjena budalastina koja ne treba ikome ko ima bilo sta pametno da radi u zivotu.

Samo moja dva centa.  ;)

dame_3:
nazalost, BB je otisao u nekom drugom pravcu (gdje estetika i lijepa figura nemaju mjesta) i to najbolje pokazuje ova slika

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju