Ostalo > Offtopic
Bodybuilderi 80-tih i 90-tih ili danasnji bodybuilderi ?
Pionesa:
Rekreativni bodybuilding - jedan od najboljih sportova.
Takmicarski bodybuilding - nevidjena budalastina koja ne treba ikome ko ima bilo sta pametno da radi u zivotu.
Samo moja dva centa. ;)
[/quote]
Ovo je nesto najgluplje sto sam cuo.Bez uvrede naravno.Ali moras da znas da ne zele svi da budu kao branch iliti mass monsteri.
Rekreativni bb?Godinama gledam likove niti se pomeraju ni gore ni dole :/ Dodju u teretanu da se zajebavaju.Jer nemaju para za grad a vikendom idu da se olese u nekom klubu i tu puknu par hiljada za pice da bi posle sutra rekli "ala sam se razvalio(proveo)" telefon,nepravilno izvodjenje vezbi,prica i pauze po 10 min.Cemu to???Ja ako cu da se druzim i pricam pozoves osobu u kafic gde vec.A ne u teretani sigurno.Za mene teretana ima jednu jedinu svrhu.Ne pricam,niti gledam sta drugi rade i kako rade stavim Mp3 i hardcore trening.
Pionesa:
Legende
BokY_LA:
--- Citat: Pionesa Maj 25, 2011, 02:57:44 posle podne ---Rekreativni bodybuilding - jedan od najboljih sportova.
Takmicarski bodybuilding - nevidjena budalastina koja ne treba ikome ko ima bilo sta pametno da radi u zivotu.
Samo moja dva centa. ;)
--- Kraj citata ---
Ovo je nesto najgluplje sto sam cuo.Bez uvrede naravno.Ali moras da znas da ne zele svi da budu kao branch iliti mass monsteri.
Rekreativni bb?Godinama gledam likove niti se pomeraju ni gore ni dole :/ Dodju u teretanu da se zajebavaju.Jer nemaju para za grad a vikendom idu da se olese u nekom klubu i tu puknu par hiljada za pice da bi posle sutra rekli "ala sam se razvalio(proveo)" telefon,nepravilno izvodjenje vezbi,prica i pauze po 10 min.Cemu to???Ja ako cu da se druzim i pricam pozoves osobu u kafic gde vec.A ne u teretani sigurno.Za mene teretana ima jednu jedinu svrhu.Ne pricam,niti gledam sta drugi rade i kako rade stavim Mp3 i hardcore trening.
[/quote]
Kirk Karwowski style :)
http://www.youtube.com/watch?v=E58g-3K_wtY
Dont tell me how many chicks u banged..and if i told you twice, 45 flying at ya :D
Hardcore
miljkoo:
Pionesa mislim da nisi svatio Vladara! kad je rekao rekreativno vezbanje, mislio je na ljude koji treniraju za svoju dusu, za izgled.. itd, koji nemaju takmicarske ambicije! A ne na ove rekreativce sto si ti spomenuo, jer taj koji dodje u teretanu da bi pricao sa nekim, koji izmedju serija prica po 10 min itd, on nije rekreativac on je samo osoba koja je dosla u teretanu da kaze da trenira i po mogucnosti da se malo kurci po teretani kako sve zna on itd, nista vise!! ;)
djake:
Pionesa, gresis. Ko uopste uzima u razmatranje likove o kakvima ti pricas? Ja njih ne mogu nazvati rekreativcima tipa na kakve je Vladar mislio.
Ali ti mogu reci na mom licnom primeru, da iako se ne takmicim i ne uzimam steroide, i bez obzira izgledam li ovako ili onako, da sto se tice treninga, redovnosti i posvecenosti, muke i prolivenog znoja, ishrane i ostalih detalja, tebe mogu jedino nazvati takmicarem, a sebe rekreativcem, a jednako smo bilderi i ti i i ja!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju