Ostalo > Offtopic
Bodybuilderi 80-tih i 90-tih ili danasnji bodybuilderi ?
LazicExyu:
--- Citat: Pionesa Maj 25, 2011, 02:57:44 posle podne ---
Ovo je nesto najgluplje sto sam cuo.Bez uvrede naravno.Ali moras da znas da ne zele svi da budu kao branch iliti mass monsteri.
Rekreativni bb?Godinama gledam likove niti se pomeraju ni gore ni dole :/ Dodju u teretanu da se zajebavaju.Jer nemaju para za grad a vikendom idu da se olese u nekom klubu i tu puknu par hiljada za pice da bi posle sutra rekli "ala sam se razvalio(proveo)" telefon,nepravilno izvodjenje vezbi,prica i pauze po 10 min.Cemu to???Ja ako cu da se druzim i pricam pozoves osobu u kafic gde vec.A ne u teretani sigurno.Za mene teretana ima jednu jedinu svrhu.Ne pricam,niti gledam sta drugi rade i kako rade stavim Mp3 i hardcore trening.
--- Kraj citata ---
imas po teretanama boljih rekreativaca, nego takmicara po takmicenju..tako da..
legendArni:
--- Citat: Pionesa Maj 25, 2011, 02:57:44 posle podne ---Ovo je nesto najgluplje sto sam cuo.Bez uvrede naravno.Ali moras da znas da ne zele svi da budu kao branch iliti mass monsteri.
Rekreativni bb?Godinama gledam likove niti se pomeraju ni gore ni dole :/ Dodju u teretanu da se zajebavaju.Jer nemaju para za grad a vikendom idu da se olese u nekom klubu i tu puknu par hiljada za pice da bi posle sutra rekli "ala sam se razvalio(proveo)" telefon,nepravilno izvodjenje vezbi,prica i pauze po 10 min.Cemu to???Ja ako cu da se druzim i pricam pozoves osobu u kafic gde vec.A ne u teretani sigurno.Za mene teretana ima jednu jedinu svrhu.Ne pricam,niti gledam sta drugi rade i kako rade stavim Mp3 i hardcore trening.
--- Kraj citata ---
Biti profesionalac u BB znaci biti mass freak ;) To cime se ti bavis i svi "takmicari" u Srbiji je u stvari rekreativan BB, obican hobi od kojeg nema ni P od profesionalizma tj. zarade.
Pedja_Petrovic:
ovo je sigurno 200 ti put da se prica na ovu temu
DinoIvana:
ja bih izneo svoje misljenje u vezi nekadasnjih bildera poput wheelera,levrona,saw reya itd.
mnogo talenata u danasenje vreme ima u nasem sportu na profi sceni ali jos uvek ne sa tom genetikom i predispozicijama kao navedeni!
kriterijumi su bili drugaciji u to vreme a i uslovi za jednog takmicara ako me razumete sta zelim reci!
danas postoje bilderi koji su nenormalno veliki i nenormalno dobri na profi sceni kao phil heath,dexter od stare garde,viktor martinez koji ima savrsenu figuru i fantasticne oblike, ali nazalosat niko nije jos uvek kao flex,rey,vince tayrol itd. od svih navedenih ljudi,sudije,profesionalci svima nalaze mane,tipa radi:za martineza da je 100% spreman uvek bi bio 1st! takodje za ostale pojedince.
a sto se tice legendi,navedenih, uvek odrani do kosti sa 15-25kg.manji od danasnjih a x -puta lepsi.
cilj ove price je da je genetika presudna na profi sceni! sa svim dansnjim uslovima koji dansnji vrhunski bilderi imaju ne mogu biti jeda flex!
ne radi se o velicini, ni kg. nego o genetici!
to je moje misljenje. sto ne znaci da je ispravno!
Pedja_Petrovic:
genetika presudna na profi seceni..
o boze..................
i najvise volim kada neko kaze-blago tebi ti imas genetiku......yeaaah..right......i onda citav zivot provede u kafatni samo zato sto je shvatio da nema genetiku (citaj NEMA JAJA DA STEGNE I DA TRENIRA I HRANI SE KAO NEKO KO HOCE DA DOBRO IZLGEDA)
i ja vise vbolim da jedem jagnjetinu ali jbg....ne mogu da izadjem on stage na 1kg janje dnevno nikako...
ufffff
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju