E znaci rezon nekih ljudi ovde mi je fantastican majke mi...sto se za denisa wolfa ne pise ''pa video sam i vece listove''...?
Zbog toga sto je to potpuno suvisan komentar...a decko IMA ogromne listove :)Al dobro,nebitno.
Ogromne listove ima, al da su nesto nevjerovatno- I NISU. Primjera radi moj otac koji nikad nije trenirao sa tegovima ima priblizno iste listove, ne zaostaju ni u definiciji.
Denis Wolf ima smijesne listove, sto ne znaci da ce ga to sprijeciti da osvaja takmicenja, a ni Peru.
Da je suvisan komentar, pa i nije. Fala bogu svako ima pravo da da komentar i kritiku. Daleko da je ovo bila losa kritika,samo pojedini idioti mogu da je shvate kao losu. Cak nije ni bila kritika nego cinjenica.
U danasnje vrijeme kad se nekome pomenu mali listovi odma prorade neki kompleksi to je cudo. Kad nekome kazes da su mu listovi mali/bzvz/smijesni, to postaje gore nego kad opsujes majku.
Zakljucak, Pero ima dobre i velike listove, AL DALEKO DA SU NEKO GENETSKO NATPRIRODNO CUDO OD LISTOVA ( kao u slucaju Erica Frankhousera). Jel kapiras sad ili da ti ilustrujem ?
Otpozdrav