Multimedia > Slike/Muškarci
Markus Ruhl 138kg!!!!
Boj@n.R:
upravo tako prijatelju, simpatican, a Zane izgleda kao Svrca pored njega, slazem se da je preterano ali zato ga sudije i kaznjavaju i nikad ne uradi nista znacajnije na takmicenjima,
MaliSima:
frenk zane izgleda kao pravi bodybuilder i covek gok markus izgleda kao karilatura na onim iskrivljenim staklima.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Bokac ---upravo tako prijatelju, simpatican, a Zane izgleda kao Svrca pored njega, slazem se da je preterano ali zato ga sudije i kaznjavaju i nikad ne uradi nista znacajnije na takmicenjima,
--- Kraj citata ---
...ZASTO GA SUDIJE KANZJAVAJU..???...ZATO STO JE VELIK????
DAJ COVECE...
Boj@n.R:
bre u smislu da nista nije uradio znacajnije npr. na Olimpiji, nikad nije uzeo neko bas visoko mesto, menni je on iskreno bolji od mnogih npr od Guntera, sad ukusi su razliciti tu nema diskusije, covek radi svoj posao i cuti, sta god uzimao:) Ja tako mislim i gotovo, kao sto je neko rekao ovde covek ima 140kg i izgleda tako, ja skidam kapu:) Meni je on ok, kakvih sve ima on je super, bolji je od Arta, onaj Greg Kovacs il kako se vec zove sta sad jbg:) Pa neka je nabacan lopatom,covek radi svoj posao i drma lovu, moze samo da ga mrzimo nista drugo:)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Bokac ---bre u smislu da nista nije uradio znacajnije npr. na Olimpiji, nikad nije uzeo neko bas visoko mesto, menni je on iskreno bolji od mnogih npr od Guntera, sad ukusi su razliciti tu nema diskusije, covek radi svoj posao i cuti, sta god uzimao:) Ja tako mislim i gotovo, kao sto je neko rekao ovde covek ima 140kg i izgleda tako, ja skidam kapu:) Meni je on ok, kakvih sve ima on je super, bolji je od Arta, onaj Greg Kovacs il kako se vec zove sta sad jbg:) Pa neka je nabacan lopatom,covek radi svoj posao i drma lovu, moze samo da ga mrzimo nista drugo:)
--- Kraj citata ---
..COVECE O CEMU TI RPICAS..NEZNAS SITUACIJU...
TO STO ON UZIMA??...O CEMU TI???...
KAO PRVO..AKO NISI ZNAO MARKUS NITI MNOGI OD NJIH AN ZALOST NE UZIMAJU LOVU KAKO AKZES VEC BUKVALNO ZIVE OD ONOGA STO SAMI STVORE I OD NEKIH SONOZRISKIH UGOVORCICA..A OPSTE JE PONATO DA MARKUSA IZDRZAVA NJEGOVA DEVOJKA ILI MU JE VEC SADA ZENA...
DALJE..KOLIKO SAM CITAO PO NEKIM BORADOVIMA MARKUS JE U ZADNJE VREME IMAO I NEKIM ZDRAVSTVENIH PROBLMA ALI NISAM SHVATIO TJ NIJE NI PISALO KAKVIH...
DALJE...MARKUSA SUDIJE KANJAVAJU EN ZBOG TOGA STO EJ VELIK..NEGO ZATO JEL JE GOMILA ULJA KOJA HODA I STO NEMA NI JEDNOG JEDINOG DEATALJANA SVOM TELU KOJE BI MOGLO DA SE KOMPARARIA SA OSTALIM MOMCIMA OSIM VELICINE..
A HAVLA BOGU SADA JE TAJ TREND PROSAO TAKO DA CE SE GODINMA VRACATI STARA DOBRA ESTETIKA A NE GOMILA NATRPNA BEZ VOZNOG REDA...
PROBLEM JE KOD TEBE STO TI SAMO VIDIS CIFRU..140KG I TU SE PRICA ZAVRSAVA...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju