General Bodybuilding Discussion > Članci

TEZAK PUT DO VRHA by Pedja

<< < (2/4) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Spear20  Jun 05, 2011, 10:03:00 pre podne ---Kao i uvijek odličan tekst, ali g. Pedja ubili ste me sa spojenim i razdvojenim riječima gdje ne treba...međutim kako kažu "Poklonjenom konju u zube ne gledaš"  :D :D :D

--- Kraj citata ---

izcvinjenje na tome
ali mnogi su se na mene i na te "greske" navikli tokom ovih 7 god provedrnih po razno ranzim forumima..

Spear20:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 05, 2011, 10:50:33 pre podne ---
--- Citat: Spear20  Jun 05, 2011, 10:03:00 pre podne ---Kao i uvijek odličan tekst, ali g. Pedja ubili ste me sa spojenim i razdvojenim riječima gdje ne treba...međutim kako kažu "Poklonjenom konju u zube ne gledaš"  :D :D :D

--- Kraj citata ---

izcvinjenje na tome
ali mnogi su se na mene i na te "greske" navikli tokom ovih 7 god provedrnih po razno ranzim forumima..

--- Kraj citata ---

Jasno, međutim ovaj forum sam "otkrio" tek prije nepunih godinu dana (mea culpa) tako da mi možete neka zapažanja slobodno odbiti kao što reču  "na ludost". Ovaj forum je pravo osvježenje nakon "forum.teretana.com" sa koje su doslovno potjerali izuzetnog Vedrana Jakšića. Mnogo sam vremena proveo proučavajući Vaše tekstove i primjenjujući savjete koe sam ovdje pročitao..i što reći? Ne mogu da vjerujem da u današnjem svijetu postoje osobe i mjesta koje daju zastrašujuće učinkovite naputke i  obavijesti doslovno besplatno a sa druge strane te iste obavijesti i savjete gomile "new-age" jebivjetara prodaje naivnim budalama za masne novce u vidu DVD-a, knjiga, tečajeva etc.. Uglavnom "total respect" i neka mi živite i Vi i  ovaj Forum još dugo i sretno.

Pedja_Petrovic:
HVALA ti i u ime svih admina sa foruma i u moje ime

vasa:
masti potpuno izbaciti na carb loading day?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: vasa  Septembar 19, 2011, 11:28:42 posle podne ---masti potpuno izbaciti na carb loading day?

--- Kraj citata ---

ne

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju