Tajson planira da nokautira Kro Kapa
Bivši svetski bokserski šampion u teškoj kategoriji Majk Tajson potpisao je ugovor sa organizatorima "Prajd turnira" na kome se bore najbolji svetski majstori veština borenja i tako najavio kratkotrajan povratak među konopce. Iako nema nameru da nastavi profesionalnu karijeru, "čelični" Majk je rekao da će u narednih nekoliko meseci odraditi desetak egzibicionih mečeva, a prema nezvaničnim informacija njegov prvi protivnik mogao bi da bude Mirko Filipović, poznatiji kao Kro Kap.
Pouzdano se zna da je Prajdova ponuda stigla u paketu sa hotelom "Aladin" iz Las Vegasa. U kazinu hotela već je postavljen ring gde će Tajson trenirati, a zainteresovani ljubitelji boksa imaće priliku da jedan sat dnevno uživaju u Majkijevim egzibicijama. Prema grubim procenama, Tajson će za nastup na turniru 21. oktobra u centru "Tomas i Mek" u Las Vegasu, zaraditi bar milion dolara. Međutim, ono što je posebno zaintrigiralo predstavnike "sedme sile" je vest da bi prvi protivnik "čeličnog" Majkija mogao da bude hrvatski šampion u ultimat fajtu Kro Kap, iako se još uvek ne zna po kojim bi se pravilima borili.
- I do mene su doprle priče da sam među kandidatima za Tajsonovog protivnika, ali za sada ne mogu da potvrdim tu informaciju. Naravno, voleo bih da se nađem u ringu sa takvom legendom boksa i to bi za mene bio definitivno, poseban izazov - izjavio je tim povodom Kro Kap.